1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Lak za nokte koji...

Lak za nokte koji podmlađuje – ove nijanse potražite!

02. март 2024.

| Miljana Momirović
Nije sve u frizuri i šminkanju.

Za mladoliki izgled, važan je celokupan utisak koji ostavljate. Iz tog razloga obratite pažnju i na lak za nokte koji podmlađuje jer pravi veliku razliku.

U nastavku pogledajte izbor za manikir koji će pomoći da izgledate sveže, uredno i mladalački.

Lak za nokte koji podmlađuje

Jedno su trendovi, a drugo su boje koje zaista brišu godine. Ipak, ne morate žrtvovati stil da biste izgledali mlađe. Ovakav lak za nokte koji podmlađuje je i u trendu 2024. godine.

Manikir u jarkim bojama

Ove godine proleće sa sobom nosi svežu paletu boja kada je u pitanju manikir. Čokoladnobraon boje i sve njene sestre su postale izuzetno popularne, a električnoplava nijansa je na vrhuncu. Kao dodatna prednost, lak za nokte koji podmlađuje je u ovim tonovima, a lako se kombinuje i sa drugim bojama.

Neutralni lak za nokte koji podmlađuje

Kada je reč o neutralnom manikiru, izbor boje je praktično beskrajan. Ako pak želite da pronađete lak za nokte koji podmlađuje, mlečnobela i svetloroza su najbolji izbor. Obe alternative ne samo da nude uredan i elegantan izgled, već upotpunjuju i mnoštvo stilova ili prilika. Manikir u neutralnim tonovima je savršen jer odaje utisak prefinjene dame, bilo u kancelariji ili u svečanim prilikama.

Na kraju, ne možemo, a da ne spomenemo najpopularniju boju za 2024. godinu, Peach Fuzz. Svemoćna breskva je mekana i izgleda tako laskavo na noktima.

Kao i uvek, ključno je eksperimentisati kako bismo videli koje boje laka za nokte odgovaraju (i, naravno, najviše pristaju karakteru).

Izvor slike: Mila Naumova/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate