1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kako se šminka Sabrina...

Kako se šminka Sabrina Kaprenter? Blistavi izgled u trendu 2024.

25. мај 2024.

| Miljana Momirović
Šta se nalazi u njenom neseseru?

Prirodna šminka sa blistavom završnicom, rumeni obrazi i pune usne su nešto po čemu je Sabrina Kaprenter postala prepoznatljiva.

Pa, kako se tačno šminka popularna pevačica? Srećom, odgovorila je na to pitanje u video snimku na YouTube-u i pokazala proizvode koje koristi. U nastavku pogledajte koja tri koraka su za nju suštinska.

Kako se šminka Sabrina Kaprenter?

Koji balzam za usne koristi?

Prema rečima pevačice, nedavno je počela da koristi Hourglass Phantom Volumizing Glossy Lip Balm u nijansi Desire. Sabrina Kaprenter voli sjajnu završnicu koju pruža i činjenicu da ne izgleda previše teško ili mat. Štaviše, ima savršenu kombinaciju hidratacije i povećanja volumena, što znači da će usne izgledati (i ostati!) pune nekoliko sati. Osim toga, može se nadograditi i dolazi u preko 15 različitih nijansi.

Olovka za usne

Još jedan proizvod bez kog šminka Sabrine Kaprenter nije potpuna je MAKE UP FOR EVER Artist Color Pencil u nijansi Walnut Forever. Uz kremastu formulu koja se lako stapa sa usnama, bez napora će iscrtati ivice i pružiti punoću usnama. U zavisnosti od efekta koji želite da postignete, može se naneti pre ili posle karmina ili balzama za usne. Najbolji deo? Ima dugotrajnu vodootpornu formulu koja traje tokom celog dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAKE UP FOR EVER (@makeupforever)

Koje rumenilo koristi Sabrina Kaprenter?

Da biste postigli prepoznatljive obraze koje ima Sabrina Kaprenter, nećete pogrešiti sa Makeup by Mario Soft Pop Plumping Blush Veil u nijansi Rose Crush. Rumenilo je obogaćeno hidratantnim sastojcima kao što su hijaluronska kiselina i ceramidi, koji koži pružaju blistavu završnicu. Povrh toga, formula se može nadograditi i neprimetno se stapa, ostavljajući prirodan izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Izvor slike: Jason Kempin/Staff/GettyImagesEntertainment