1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Ideje za kratke frizure...

Ideje za kratke frizure sa šiškama: One su savršene za svaku sezonu

23. август 2023.

| Snežana Vranić
Ove ideje su veoma ženstvene i pogodne za svaku priliku.

Ako ste ljubitelji kratke kose, onda će vam se ove ideje za kratke frizure sa šiškama sigurno dopasti. One su u trendu i savršeno pristaju skoro svakome.

Ideje za kratke frizure sa šiškama – Idealne u svako doba

Ovaj tip frizura je idealan i za letnju i za zimsku sezonu. Lako se održavaju i veoma su elegantne, stoga nema razloga da ne pokušate sa ovom frizurom. Ono što je najvažnije da uvek osećate samopouzdanje i da se osećate dobro u svojoj koži. Osim toga, kosa će ponovo izrasti.

Raznovrsnost šiški na kratkoj kosi dužine do vilice, može da se uradi i tupim rezom tako da ne zahteva feniranje ili stalno oblikovanje. Osim toga, one su pogodne i za ravnu, talasastu ili kovrdžavu kosu.

Ideje za kratke frizure sa šiškama– Tipovi frizura

Naravno, postoje različiti tipovi šiški i rezova. Tip šiški je najbolje da birate s obzirom na vaš oblik lica. Vrstu frizure ćete najlakše odabrati na osnovu toga kakav je vaš tip kose. U svakom slučaju, ako niste sigurni, pre nego što skratite kosu, konsultujte se sa vašim frizerom.

Talasasta kosa

Kovrdžava kosa do ramena

Ideje za kratke frozure sa šiškama: Velike lokne

Ravna ispeglana kosa

Sitne lokne

Dakle, ove kratke frizure sa šiškama su zaista veoma ženstvene i savršene za svaku priliku. Svejedno je da li ste ljubitelj kovrdžave ili ravne kose, lako ćete je stilizovati kako bi dobili željenu frizuru.

Izvor vesti: www.marieclaire.perfil.com

Izvor slike: Bennett Raglin / Stringer / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate