1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Hejli Biber pokazala koje...

Hejli Biber pokazala koje frizure za leto su najprivlačnije

05. јун 2024.

| Miljana Momirović
5 impresivnih letnjih izgleda.

Kako temperature rastu, podignuta kosa je sve češći izgled. Ipak, Hejli Biber je pokazala i brojne druge frizure za leto koje su jednostavne za ponoviti.

Manekenka preferira bob frizure ali to je ne sprečava da eksperimentiše sa izgledima. Često nosi kosu u punđi, pletenicama ili repu, a njen Instagram profil je prava inspiracija za stilizovanje. Izdvojili smo pet frizura koje su superlake za kreiranje i kao stvorene za vrele letnje dane.

Koje frizure za leto nosi Hejli Biber?

Polurep

Od frizura za leto, polurep je možda i najpraktičnija. Ne samo da sklanja kosu sa lica, nego je i prilično elegantna. Ovakav svestrani polurep koji Hejli Biber često nosi pogodan je kako za vikend šetnje, tako i za kancelariju, izlaske, sastanke i slično. Efektna šnala ili mašna bi mogle biti samo šlag na tortu.

Niski rep Hejli Biber

Još jedna savršena letnja frizura za dugu ili kosu srednje dužine je niski rep. Brzo se pravi i drži kosu dalje od lica. Međutim, ovakav izgled pristaje za kratku kosu, kakva je i kosa manekenke. Uz pletenicu kakvu je Hejli napravila, rep izgleda još zanimljivije.

Frizura za leto sa kačketom

Bob frizura je sama po sebi kao stvorena za leto ali dodajte tome i kačket i dobili ste izgled koji je savršen čak i za visoke temperature. Bonus poeni: izaberite jarke letnje boje, poput ovog koji Hejli Biber nosi.

Pletenice u kikicama

Kada želite posebno romantičan izgled, pletenice u kikicama mogu biti izbor bez greške. Jednostavno napravite male pletenice od prednjih pramenova i vežite ih uz još nekoliko pramenova kose sa svake strane. Mašne su dobrodošle!

Visoki rep Hejli Biber

I za kraj, ali i jedan od najčešćih izbora je visoki rep koji drži kosu daleko od lica. Elegantan je, jednostavan, a možete ga učiniti i posebno privlačnim uz aksesoare za kosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rhode skin (@rhode)

Izvor slike: Emma McIntyre/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate