1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Glazirani pedikir 2024. će...

Glazirani pedikir 2024. će vladati ove sezone

16. април 2024.

| Miljana Momirović
Uradite sami kod kuće ili u kozmetičkom salonu.

Glazirani manikir ne samo da se zadržao, već je napotiv, otišao korak dalje. Pripremite sve za sezonu jer će glazirani pedikir 2024. dominirati.

Nakon što je glazirani manikir postao popularan krajem 2022. godine, brojne nijanse su prošle kroz ovaj trend. Svi su pratili Hailey Bieber i čekali koju će novu boju pokazati na svom Instagram profilu.

Slično kao i glazirani manikir, pedikir ima nude ili pastelnu bazu koja je prekrivena sedefastim sjajem kako bi se stvorila prelivajuća završnica. Zbog toga nije ni čudno što već postaje najpopularniji pedikir 2024. godine.

Šta je glazirani pedikir?

Glazirani pedikir pruža minimalistički izgled sa zabavnim obrtom. Izgleda privlačno i ljubiteljima nude ali i jarkih boja. To je neutralan, ali otmeni pedikir, zbog čega i jeste tako popularan.

Ako se pitate kako da unesete glazirani pedikir, započnite od pastelnih tonova kako biste ispratili TikTok trendove.  Završni lak za nokte nalik na biserz će pružiti savršenu dozu sjaja za esetičan izgled.

„U iskušenju sam da kažem da ćemo videti mnogo glaziranog pedikira“, rekla je Iram Shelton, OPI-jev globalni ambasador, kada smo je pitali šta misli da ćemo svi nositi ovog proleća.

Kako postići glazirani pedikir?

Ako idete u kozmetički salon, prvo će početi sa nanošenjem osnovnog premaza u boji po vašem izboru. Mlečne ili meke pastelne nijanse savršene su za nenametljivi izgled, ali čokoladna ili siva takođe izgledaju privlačno. Kada se baza osuši, nanosi se hromirani prah za efekat prelivanja.

Ako želite da glazirani pedikir postignete kod kuće, odlučite se lak za nokte sa bisernom završnicom. Kako većina glaziranih lakova dolazi u različitim tonovima, nema potrebe da nanosite osnovnu boju, umesto toga možete je jednostavno naneti u tankim slojevima dok ne postignete željenu neprozirnost. Za najbolje rezultate, uvek završite završnim lakom kako biste „zaključali“ svoju nijansu i osigurali da vaš pedikir traje što je duže moguće.

Izvor slike: Dev_Maryna/shutterstock.com

Nastavite da čitate