1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Frizure za žene u...

Frizure za žene u četrdesetim koje podmlađuju – bolje su od botoksa

12. март 2024.

| Miljana Momirović
Ističu mladolikost i lepotu.

Dolazak proleća 2024. znači najbolje vreme da obnovite svoju kosu, a ove frizure za žene u četrdesetim provereno dobro pristaju i podmlađuju.

Žene u četrdesetim godinama imaju širok spektar frizura koji ističu lepotu i podižu samopouzdanje. Klasične opcije poput bob frizura ili stepena pružaju elegantan izgled, dok kratke šiške dodaju dozu hrabrosti.

Pri odabiru frizure za žene u četrdesetim, važno je obratiti pažnju na lični stil i oblik lica kako biste zadržali mladoliki izgled. Bez daljeg odlaganja, u nastavku pogledajte koje frizure će obeležiti proleće 2024. godine.

Frizure za žene u četrdesetim 2024.

Bob frizura

Bob frizura je klasični, ali i moderni izbor za žene u četrdesetim godinama. Ova frizura je veoma svestrana jer se prilagođava svim oblicima lica i teksturi kose. Sa ravnomernim i oštrim rezom do vilice, bob frizura pruža i ležernost i eleganciju u isto vreme.

Stepenaste frizure za žene u četrdesetim

Zahvaljujući tome što pružaju moderan i živahan izgled kose, stepenaste frizure su jedan od najpopularnijih izbora ovog proleća. Ova frizura obično kombinuje različite dužine slojeva kako bi se postigao volumen, pa je idealna za žene sa tankom kosom.Osim toga, stepenaste frizure mogu istaći određene karakteristike lica, poput jagodica.

Zavesa šiške

Zavesa šiške su klasičan izbor frizure za žene u četrdesetim. Takve šiške se naginju bočno i delimično prekrivaju čelo, pružajući sofisticiran i privlačan izgled. Veoma su svestrane i mogu se nositi sa različitim frizurama i dužinama kose. Licu dodaju mladalački izgled jer vizuelno prikrivaju bore i fine linije.

Francuski bob

Francuski bob je elegantan i sofisticiran izbor frizure za žene u četrdesetim godinama. Ravna, simterična linija do brade ili malo ispod nje, stvarajući prefinjen izgled. Ovo je još jedna frizura koja može dodati volumen tankoj kosi i definisati konture lica.

Kratke šiške podmlađuju

Kratke šiške su hrabar izbor u 2024. godine ali i žene u četrdesetim godinama ih nose. Ove šiške seže do obrva ili čak malo kraće, stvarajući oštar i moderni izgled. Zahvaljujući tome što ističu oči, suptilno podmlađuju i istovremeno pružaju sofisticirani izgled.

Izvor slike: JLco - Julia Amaral/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate