1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Elegantne frizure koje podmlađuju...

Elegantne frizure koje podmlađuju izgled za svečane prilike

03. јун 2024.

| Miljana Momirović
Tako jednostavno, a efektno.

Drastične promene nisu nužne jer za neke elegantne frizure koje podmlađuju čak nema potrebe ni za skraćivanjem dužine kose.

Najpopularniji izbor za podmlađujući efekat su paž (ili bob) frizure. Međutim, čak i ako imate ovu frizuru, postoji način da je podignete na još viši nivo. S druge strane, ukoliko šišanje trenutno nije vaš izbor, male promene mogu imati veliki uticaj.

U zavisnosti od toga koliko daleko želite da idete za ovu priliku, pogledajte najlepše podmlađujuće frizure.

Elegantne frizure koje podmlađuju

Elegantan konjski rep

Veoma jednostavna frizura koja može izgledati veoma efektno, bez mnogo truda je konjski rep. Pokupite kosu i čvrsto je pričvrstite gumicom na sredini glave. Zaližite neposlušne dlačice i frizura je gotova. Još jedan izgled za dugu kosu koji će uneti dozu elegancije zahteva samo nekoliko elastičnih gumica koje ćete vezati duž repa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Zavesa šiške

Jedan od najpopularnijih trendova u ovom trenutku su zavesa šiške zbog podmlađujućeg efekta. Takva frizura pruža i dodatne poene jer ne zahteva mnogo stilizovanja, a osvežava izgled bez potrebe za skraćivanjem kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Feniranje na spolja

Kada su u pitanju elegantne frizure koje podmlađuju, paž dominira među njima i to dobro znamo. Ali u slučaju da želite da izgledate dodatno skockani za posebne prilike, feniranje na spolja će pružiti frizuri glamurozan izgled. Može da izgleda još impresivnije ako dodate rajf ili traku za kosu jer potpuno podseća na tihi luksuz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts)

Elegantne frizure koje podmlađuju sa bočnim razdeljkom

Bočni razdeljak podseća na holivudske frizure i može se ponoviti na kosi bilo koje dužine, kako bi bilo koja frizura bila još upečatljivija. Pored toga, duboki razdeljak vizuelno podmlađuje jer odstupa od simetrije koja naglašava bore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R+Co (@randco)

Izvor slike: Deagreez/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate