1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Disko kugla nokti: Najnoviji...

Disko kugla nokti: Najnoviji ludi manikir trend

19. фебруар 2023.

| Miljana Momirović
Kako da ga postignete kod kuće?

Gotovo sve manikir tehnike koje su u trendu 2023. godine, možete postići i kod kuće. Disko kugla nokti su posebno aktuelni, čak i na modnoj pisti!

Nije potrebno mnogo truda za njih, samo par minuta i dva laka za nokte ili šljokice u prahu. Otkrivamo vam koje poznate ličnosti nisu odolele ovom trendu.

Disko kugla nokti: Kako da ih postignete kod kuće?

Izgledaju tako glamurozno i elegantno ali istina je da su disko kugla nokti vrlo jednostavni. Osim u kozmetičkom salonu, lako ih možete postići i kod kuće.

Sve što vam treba za takav manikir je neutralna baza (roza, boja breskve, bež, smeđa, vaša omiljena pastelna nijansa). Nakon što se lak osuši, nanesite drugi sloj – srebrni svetlucavi lak ili lak sa šljokicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Disko kugla nokti na poznatim ličnostima

Disko kugla nokti nisu viđeni samo na Adeam prolećnoj modnoj pisti 2023. godine, već se nedavno i ovaj ludi trendi manikir pojavio i na noktima Selena Gomez i Margot Robbie.

Margot Robbie se odlučila za nešto svedeniji manikir ali ipak se prepustila novom trendu. Za bazu je koristila neutralnu rozu nijansu kako bi istakla prirodnu boju noktiju. Na kraju je nanela završni lak sa suptilnim srebrnim sjajem koji se presijava na svetlosti.

Selena Gomez je ipak podigla ovaj manikir trend na totalno viši nivo. Takođe je koristila bazu neutralne nijanse na svojim dugim noktima. Ali umesto laka sa šljokicama, na nokte je zalepila Swarowski kristale koji izgledaju vrlo raskošno.

Dobra strana ovog trenda je što ne postoji pogrešan način da ga postignete. Igrajte se sa bazom, a veličina šljokica i koliko će biti upadljive je na vama. Od vrlo svedenog izgleda do pravog disko manikira – sve je dozvoljeno.

 

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: baiajaku/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate