1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Delikatne male tetovaže za...

Delikatne male tetovaže za žene koje žele da izgledaju seksi

23. април 2024.

| Miljana Momirović
Minimalističko tetoviranje je u trendu 2024. godine.

Pogledajte 10 najpoželjnijih ideja za male tetovaže koje su delikatne, seksi i ženstvene. Ne privlače pažnju, a poželećete da ih pokažete svima.

Tetovaže malih dimenzija su najbolji izbor za žene jer:

  • jednostavne i brze za tetoviranje
  • savršene za ljubitelje minimalizma
  • veoma su pristupačne
  • diskretne su ali nose simboliku

U nastavku pogledajte najbolje primere tetovaža za 2024. godinu.

Male tetovaže za žene

Mala tetovaža cveća na podlaktici

Ako ste ljubitelj cveća ili prosto žudite za jednostavnim, šta kažete na male tetovaže cveća na podlaktici? To je savršeni izbor za žene koje žele nešto minimalističko i ženstveno u isto vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soil (@___soil)

Mala tetovaža biljke

Želite tetovažu koja nije ni previše upečatljiva, a ni prevelika? Pogledajte ovu malu tetovažu biljke koja izgleda tako svedeno i neupadljivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gray Kim, LA Tattoo (@graycodetattoo)

Mala tetovaža ruže

Mnoge žene vole ruže, pa bi tetovaža iste mogla biti najbolji izbor ako želite da izgledate seksi i ženstveno. Na podlaktici, rebrima ili potkolenici, sa ovakvim dizajnom nećete pogrešiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arash (@arash_tattooer)

Male tetovaže porodice

Da li ste vezani za porodicu? Možda biste želeli da im posvetite tetovažu i tako pokažete koliko ih volite. Simbolika je prilično jasna, a tako jedinstvena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Releaf Tattoo (@releaftattoo)

Minimalistička tetovaža kućnog ljubimca

Da li imate kućnog ljubimca koji ima posebno mesto u važem srcu? Ako želite male tetovaže, ovo je jedan od omiljenih izbora za tetoviranje. Izgledaće sjajno na ruci, pa čak i na ramenu.

Male tetovaže na prstima

Tetovaže na prstima su lepe i ekstravagantne. Ako tražite nešto otmeno i seksi u isto vreme, uživaćete u pokazivanju ove male tetovaže.

Mala tetovaža burme

Ove slatke tetovaže mogu da simbolizuju ljubav i posvećenost jednoj osobi koju zaista volite. Možda želite da pokažete svoju zahvalnost na njima? Ako jeste, ovaj dizajn će odgovarati svakom prstu na ruci.

Male tetovaže za šake

Da li volite kanu? Možda ste ljubitelj delikatnih manjih tetovaža? Ovaj dizajn će izgledati tako lepo i kreativno na šakama svake dame.

Mala tetovaža leptira

Ko ne voli leptire? Ovo je romantičan i ženstveni dizajn u kojem ćete uživati ako volite ženstvene tetovaže. Leptiri obično predstavljaju slobodu, sreću, kao i volju da putujete svetom. Različite boje imaju različita značenja, pa ih možete kombinovati.

Mala tetovaža iznad ključne kosti

Tetovaže kitova mogu izgledati kao umetničko delo, posebno kada se urade i postave na pravi način. Ova manja plava tetovaža će izgledati predivno iznad ključne kosti. Kitovi simbolizuju saosećanje, život, kao i kreativnost. Ova tetovaža je takođe neverovatan komad za žene koje razmišljaju o osnivanju porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seulki Park (@abii_tattoo)

Izvor slike: Andry5/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate