1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Dagger ajlajner: Trend koji...

Dagger ajlajner: Trend koji omogućava sofisticiran izgled u nekoliko koraka

04. август 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Makeup vam omogućava da istaknete oči apstraktnim pristupom.

Ajlajner je protagonista svakog izgleda, a ako se vodimo glavnim modnim brendovima i influenserima, vidimo kako ova vrsta šminke postavlja trendove u ovim vremenima.

Ovo je dagger ajlajner koji je bio veoma popularan među influenserima, koji je detronizovao tradicionalni ajlajner i „cat eye“, kao što smo mogli da vidimo na najnovijim Dior revijama.

Šta je dagger ajlajner?

U pitanju je trendi varijanta, prava emisija u smislu ajlajnera. Lako je nositi look, što vam omogućava da je kombinujete sa bilo kojim stilom zahvaljujući  svestranoj snazi. Ključ ovog trenda je šminkanje lica vlažnom bazom kako bi ovaj ajlajner postao fokus vašeg lica.

„Bodež“ jaljaner se sastoji od olovke za oči u obliku bodeža ili fine linije koja će omogućiti da se vaš izgled istakne. Sa samo nekoliko koraka, omogući će vam da ne ostanete neprimećeni i primenite inovacije u šminkanju.

Sastoji se od pravljenja tankih linija u obliku bodeža koji će nacrtati i naglasiti prisustvo vaših očiju. Da bismo postigli dobar dagger ajlajner, moramo razmišljati o apstraktnom i izduženom pristupu, tako da izgleda kao prirodni produžetak gornjih i donjih linija trepavica.

Izvor vesti: marieclaire.perfil.com

Izvor slike: Veles-Studio/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate