1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Ajlajner ideje inspirisane Barbie...

Ajlajner ideje inspirisane Barbie filmom

25. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Još jedan omaž barbiecore trendu!

Premijera filma „Barbie“ postala je savršen izgovor za šminkere da pokažu sav svoj talenat i predlože šminku ajlajnerom inspirisanom lutkom koja je obeležila više od jedne generacije. I obratite pažnju, jer ne mora sve biti ružičasto da biste zajahali barbiecore talas.

Sa fokusom na oči, šminkeri i poznate ličnosti pokazali su najrazličitije alternative za odavanje počasti Barbie i njenom celom univerzumu, uključujući Kena. Pozitivna stvar u vezi sa ovim izgledom je to što nije potrebno biti veliki stručnjaci, samo imajte malo mirnije ruke i pustite da vam boje oblače oči.

Suptilno roze barbie ajlajner a la Margot Robbie

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели pati dubroff (@patidubroff)

Dobra opcija za one koji se ne usuđuju da nose veoma blistavu šminku je da se odluče za liniju koju prati zvanična šminkerica Margot Robbie za Chanel, Pati Dubroff, sa suptilnim stilom, ali koji naglašava ključne tačke kao što su roze u očima i usnama.

Dubroff je podelila konačni rezultat na svojim društvenim mrežama, a na svom Tik Tok-u je postavila nekoliko korak-po-korak tutorijala. Šminka je uključivala kapak sa belom baznom olovkom za senke, dodir jarko ružičaste senke i bledo roze olovku ispod oka.

Grafički obris sa kamenjem kao Barbie ajlajner

opcija

Ovo je savršena opcija za obožavatelje Barbie ; ajlajner koji zahteva dobru ruku i tečni ajlajner koji se nanosi finom četkom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Iza Setia (@izasetia_makeovers)


Ovde je moguće igrati se oblicima i nijansama roze, bele ili crne. Završni dodir će dati kamenje ili komadi strasa precizno postavljeni da prate oblik obrisa. Bez sumnje, sva pažnja će biti na ovom  izgledu.

Roze Barbie ajlajner

Ovaj stil je idealna alternativa za one ljude koji su nekada izabrali Barbie, ali ne i ružičastu boju koja je karakteriše. Moguće je napraviti izgled ovog tipa, čak i kao gotička Barbie, pošto je Mattel lutka tokom svoje istorije predstavljala više stilova i ličnosti. Snažan ajlajner u crnoj boji, čak i mačje oko, ali bez prisustva pastelnih ili ružičastih boja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Shay Mitchell (@shaymitchell)

Jednostavan Barbie ajlajner sa gradijentom i

šljokicama

Bez komplikovanja sa inovativnim dizajnom, dobra ideja je da se usredsredite na to da ajlajner bude crn i fin, ali ga popratite dobrim gradijentom ružičastih senki prekrivenih dodirom šljokica ili prelivom puderom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Joanna Simkin (@joannasimkin)

Poseban je za one koji žele da istaknu izgled, ali mogu da prilagode šminku svakom planu koji se pojavi nakon odlaska u bioskop.

Izvor vesti: marieclaire.perfil.com

Izvor slike: Carther/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate