1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolje bob frizure za...

Najbolje bob frizure za žene u pedesetim, kažu profesionalni frizeri

21. март 2024.

| Miljana Momirović
Sa ovim izgledima nećete pogrešiti.

Istina je da bob frizure za žene u pedesetim mogu imati podmlađujući efekat, vizuelno sakrivaju bore, a uz to su i vrlo zahvalne za održavanje.

Bob frizura je toliko popularna zbog svoje svestranosti. Pristaje svi oblicima lica i teksturama kose, a jednostavno se može prilagoditi i dužini koju preferirate. Njena lepota je u tome što može da vizuelno sakrije nesavršenosti i istakne sve karakteristike koje želite da pokažete, na primer jagodice i vilicu. Bez obzira na gustinu, ova frizura za kratku kosu će dodati volumen za koji niste ni znali da postoji. U nastavku pogledajte najbolje primere frizera.

Bob frizure za žene u pedesetim

Jedna od sjajnih prednosti bob frizure za žene u pedesetim je njena svestranost. Istina je da zaista ne postoji šansa da ne pronađete stil koji odgovara obliku lica. Pri odabiru, važno je odlučiti se za frizuru sa kojom se osećate prijatno, a ne da morate da pratite trendove. Lepota bob frizure u njenoj jednostavnosti i to bi trebalo zadržati na prvom mestu. U nastavku koje varijacije najbolje pristaju starijim damama.

Blunt bob

Sa oštrim, ravnim krajevima, tupi ili blunt bob izgleda tako moderno. Dobro pristaje svim ženama sa ravnom kosom, osim ako ne želite da odvojite malo vremena ujutru.

Bob iz devedesetih

Bob iz devedesetih je odlična frizura za žene u pedesetim. Sa mekim stepenima koji pruža dodatan volumen, ovaj stil frizure pristajaće čak i tankoj kosi. Ovakav bob je svestran i pristaje svim oblicima lica jer možete prilagoditi dužinu potrebana i preferencijama.

Italijanski bob za žene u pedesetim

Italijanski bob pristaje savršeno ženama sa talasastom ili kovrdžavom kosom jer  ima meke slojeve koji uokviruju lice stvarajući više volumena i pokreta. Ova bob frizura za žene u pedesetim stvara elegantan izgled za svaku priliku.

Kako stilizovati bob frizure?

Bilo da imate ravnu, talasastu ili kovrdžavu kosu, bob frizure ne zahtevaju mnogo vremena kada je u pitanju stilizovanje. Sprej za volumen ili suvi šampon i gel za kosu (ako je zalizani izgled ono čemu težite) su sve što vam može biti potrebno.

Koje su najbolje bob frizure za žene u pedesetim?

dženifer aniston bob frizura

bob frizure za žene u pedesetim

bob frizura talasasta kosa

lob frizura za žene u pedesetim

frizura za žene u pedesetim

Izvor slike: Deagreez/GettyImagesPlus, Frazer Harrison / Staff/GettyImagesEntertainment, Gareth Cattermole / Staff/GettyImagesEntertainment, Gregg DeGuire / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate