1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Bezvremenski nokti 2024. koji...

Bezvremenski nokti 2024. koji podmlađuju

18. март 2024.

| Miljana Momirović
Svaki od ovih lakova za nokte učiniće da ruke izgledaju sređeno i negovano.

Među bezbrojnim nijansma postoje i bezvremenski nokti 2024. koji pristaju svim ženama, ističu ženstvenost i mladolikost na rukama.

Univerzalni manikir pogodan je za bilo koje doba dana, sve prilike i godine. Bez obzira na trendove, ovi lakovi su uvek aktuelni zbog svoje svestranosti. U nastavku koje boje pristaju čak i starijim damama.

Bezvremenski nokti 2024. koji podmlađuju

Klasičan crveni lak

Crveni manikir je simbol strasti, samopouzdanja i stila. Istorija crvenih lakova počela je u starom Egiptu, gde je jarka boja bila povezana sa visokim statusom u društvu. Od tada su ovo postali bezvremenski nokti, aktuelni i u 2024. godini. Popularnost ove nijanse ne bledi zbog njene sposobnosti da istakne lepotu ruku, pa čak i da ih podmladi.

Tamne i svetle nude nijanse

Neutralni nokti su vrhunac elegancije i prefinjenosti. Savršena nude boja u stvari zavisi od podtona kože: bež i roze nijanse su pogodne za roze podtonove, zlatne ili karamel nijanse za topli podton, a kafene ili čokoladne nijanse će pristajati svima. Odabirom nude nijanse možete postići efekat zdravih i dobro doteranih noktiju za svaki dan.

Bezvremenski nokti sa metalik završnicom

Još jedni bezvremenski nokti su u metalik završnicama zbog svoje briljantnosti i sposobnosti da se ističe. Zlatne ili srebrne nijanse, glavni predstavnici ove grupe, dodaće sofisticiranost čak i neobaveznom izgledu. Istina je da ovakav manikir podmlađuje i pogodan je za sve zbog svoje raznolikosti: od hladnih do toplih tonova. Uprkos činjenici da izgleda prilično neobično, pogodan je i za starije dame.

Biserne završnice manikira

Nokti sa bisernom i sjajnom završnicom asociraju na luksuz. Ovakav manikir je bezvremenski jer dodaje volumen i dubinu boji, stvarajući igru svetlosti na površini nokta. Zahvaljujući širokom spektru dostupnih nijansi, svaka žena može odabrati kombinaciju iridescentnih čestica koje će biti relevantne i za večernje izlaske i za svakodnevne varijante. „Glazirani“, biserni i sjajni nokti su uvek relevantni i imaju podmlađujućui efekat.

 

Izvor slike: SimoneN/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate