1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Bezvremenska šminka sa crvenog...

Bezvremenska šminka sa crvenog tepiha za posebne prilike

14. јун 2024.

| Miljana Momirović
Efektni izgledi koje možete ponoviti.

Bez obzira na trendove i godine, bezvremenska šminka ostaje tako privlačna. Ukradite inspiraciju sa crvenog tepiha, kao stvorenu za posebne prilike.

U sedamedestim, pastelne boje su bile aktuelne, u devedesetim šminka je bila mat braon ili roze, a u poslednjoj deceniji videli smo dramatičnu, smelu šminku. Ipak, klasični izgledi su aktuelni i godinama kasnije.

Listajte dalje za 10 najboljih izgleda sa crvenog tepiha.

Bezvremenska šminka sa crvenog tepiha

Šer

Na dodeli nagrade Zlatni globus 2010. godine, Šer je prisustvovala u misterioznoj crnoj haljini sa čipkom. Neutralna šminka i providni sjaj za usne su poslužili kao pravi kontrast njenom mističnom izgledu.

šer

Loren Haton

Legendarna pastelna haljina Loren Haton na dodeli Oskara 2007. godini obeležila je ovu ceremoniju. Šminka je ostala minimalistička, poput stajlinga. Njena koža je bila nežno preplanula sa blagim rumenilom i dugim trepavicama.

Loren Haton

Bela Hadid

Pravi supermodel Bela Hadid uzdrmala je sve standarde lepote. Za događaj povodom Kanskog festivala 2018. godine manekenka se oslonila na roze rumenilo i duboke usne boje fuksije za privlačan izgled.

Bela Hadid

Hejli Biber

Dodela Oskara 2023. godine smatra se jednim od najlepših izgleda Hejli Biber ikada, što zaista nešto govori. Blistava koža, nežne roze i braon boje pružaju otmeni izgled bez previše šminke.

Hejli Biber

Dru Barimor

Dru Barimor verovatno nije znala da je postavila ozbiljan standard na dodeli nagrada u Holivodu 2001. godine. Ali postoji nešto u kombinaciji tamnoljubičastih usana, veoma tankih obrva, upadljivog rumenila i cveta u kosi.

Dru Barimor

Bezvremenska šminka Lili Kolins

Impresivna roze haljina Lili Kolins na dodeli Zlatnog globusa 2017. već je epska. Ali u genijalnom potezu, umesto da traži kontrastnu boju na svom licu, ona se zaista nagnula ka roze tonovima. Jarko ružičasto rumenilo i senka za oči uz bordo usne zaista stvaraju sinergijski trenutak.

Lili Kolins

Riz Viterspun

To je jedna od njenih neizbrisivih izgleda: Riz Viterspun izgleda kao vila u žutom na dodeli Zlatnih globusa 2007. godine. Njeni efektni ali nežni pramenovi uz tamnoroze usne i rumenilo čine da izgleda kohezivno.

Riz Viterspun

Bezvremenska šminka Bijonse

Ovaj dugi bob na Bijonse tokom dodele Oskara 2015. godine jedan je od njenih najboljih izgleda. Ona ne nosi uvek ovako kratku kosu, ali kada je nosi, to je pravo savršenstvo. Jednostavna šminka, ajlajner i nude usne čine njen ceo izgled bezvremenskim.

bijonse

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli prisustvovala je dodeli Oskara 2004. noseći belu haljinu inspirisanu zloglasnom scenom Merilin Monro u metrou. Njena bezvremenska šminka se oslanjala na prepoznatljivi ajlajner Monro ali sa dramatičnim roze usnama

Anđelina Džoli

Rijana

Ovo je Rijanin 5. Dijamantski bal u 2019. godina. Pevačica i vlasnica brenda Fenty Beauty izgleda tako privlačno bez napora dok pozira na sopstevnom događaju. Njene crvene usne odgovaraju dekoraciji, a frizura je šik ali ne previše ozbiljna.

Rijana

Izvor slike: Kevin Winter / Staff/GettyImagesEntertainment, Mark Mainz / Staff/GettyImagesEntertainment, John Phillips/Stringer/GettyImagesEntertainment, Jon Kopaloff/Stringer/GettyImagesEntertainment, Vince Bucci / Stringer/GettyImagesEntertainment, Frazer Harrison / Staff/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Dimitrios Kambouris / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate