Zaboravite na mini, ove maksi suknje će dominirati prolećem 2023.

20. март 2023.

| Hana Dunđerov
Kako da stilizujete maksi suknju?

Mikro-mini, standardni mini… mnogo se govorilo o mini suknjama prethodnih sezona. Ako ste već umorne od mini suknje, odahnite – na scenu stupa njena sestra maksi suknja.

Najbolje maksi suknje nude zadivljujuću svestranost, možete ih nositi na plažu koliko i u kancelariju. Sve se, naravno, svodi na to koju opciju odaberete, ali i kako stilizujete maksi suknju. Jer, pred vama je beskrajni niz modela, uzoraka, dezena i tekstura – samo odaberite.

 

Maksi suknje za proleće 2023

 

Maksi teksas suknja

Maksi suknje od teksasa su jedan od omiljenih komada tokom proleća 2023. Stilisti preporučuju da ih slobodno kombinujete sa jaknama od teksasa i sa antilop čizmama u upečatljivim bojama.

Duga satenska suknja

Maksi slip suknju uparena sa visokim čizmama i ovresajz džemperom/kardiganom je savršena za proleće. Ovo je autfit koji je lako postići jer uključuje basic elemente koje sigurno imate u ormaru.

Cvetna maksi suknja

Pošto je proleće odmah iza ugla, isprobajte cvetni dezen. Neka dezen bude krupan i razigran i uparite ga se belim topom i jednostavnim baletankama.

Duga kožna suknja

Nije iznenađujuća vest da će koža ovog proleća biti glavni trend. Ovaj je materijal bezvremenski i uvek uspeva da se provuče među nove trendove. Ovog proleća birajte suknje u braon i bež boji, zanemarite crnu kožu.

Plisirana duga suknja

S obzirom na to da prepi stil doživljava rebrendiranje 2023, plisirana suknja  doživljava svoj modni trenutak. Odlučite se za dugu suknju sa naborima i udružite je sa belom majicom bez rukava i jednostavnim parom cipela.

Crna duga suknja

Žene uvek vole komade koji mogu da se  nose u svakoj prilici, 24/7, i koji su bezvremenski. Zato, očekuje se da će jednostavna duga uska crna suknja biti hit tokom proleća 2023.

Pletena maksi suknja

Iskoristite retro trendove i nosite ovog proleća dugu pletenu suknju. Ona odlično izgleda u paru sa kaubojskim čizmama i svetlucavom bluzom.

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: Szepy/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate