Maksi suknja 2023: Trendi i šik kombinacije koje možete nositi i zimi

20. фебруар 2023.

| Hana Dunđerov
Autfiti sa maksi suknjama odličan su izbor za međusezonu - mi vam otkrivamo tri fenomenalna!

Kada pomislimo na zimske komplete, na pamet nam pada čitav niz kombinacija koje uključuju pantalone, od teksasa do onih na peglu, od kargo do skini. Suknje su zimi zanemarene i to nepravedno – trend maksi suknje 2023. otvara nam mogućnost da pravimo stilske kombinacije sa suknjom i zimi.

Maksi suknja, sezona 2023 – tri šik kombinacije za zimu

Temperature su kao stvorene za trendi kombinacije sa maski suknjom, a čak i kada zahladi – dobar par toplih hulahopki i praktična duga jakna su nam dovoljna zaštita. Predstavljamo vam tri kombinacije  sa maski suknjom koje daju trendi i šik autfit.

Maksi suknja: dužina 7/8

Ona nije ni midi, a ni prava maksi – ona je na dužini 7/8, a ako je uska – ovakva suknja je pobednik sezone! Uparena sa debelim čarapama, savršena je u zimskim danima, još više ako nosite dugačke čizme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adenorah ♏️ (@annelauremais)

 

Trend 2023: Suknje od teksasa

Satenske suknje su divne, a bile su i izrazito popularne, naročito u kombinaciji sa džemperima. Ipak, one nisu najbolji izbor zimi, umesto njih izaberite suknje od guste tkanine ili džinsa, mnogo su toplije. Teksas suknje će biti trend i tokom proleća 2023. godine, pa su vam one siguran izbor.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Social Media Manager | Content Creator (@martinasaddemi)

 

Maksi suknja 2023: Kožne suknje

Bilo da su klasične crne, braon ili iz nude palete; na preklop, A kroja ili uzane – kože suknje su trend, a pogodne za hladne zimske dane. Kombinujte ih sa košuljama, bluzama, džemperima i dugim, postavljenim kaputima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели магазин жіночого одягу (@wiwi.showroom)

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: AlexVolot/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate