1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Victoria Beckham style: Autfiti...

Victoria Beckham style: Autfiti kraljice mode koje možete kopirati

06. мај 2023.

| Hana Dunđerov
Nije vam potrebno bogatstvo da biste izgledale kao kraljica mode

U poslednjih 15 godina Victoria Beckham je postala cenjeni stilista i prava trendseterka. Podsećamo se najuspešnijih autfita nekadašnje pevačke zvezde koja je oduvek pokazivala jedinstveni osećaj za stil.

Victoria Beckham style: Ove autfite možete lako kopirati

 

Poslovni stil

Kao preduzetnica Victoria Beckham često je viđena upravo u autfitima koji znače poslovnu eleganciju. Žuti mantilić bez rukava jedan je od trendova tople sezone u a u kombinaciji sa crnim monohromatik izgledom dobija na snazi. Ono što ovu jednostavnu kombinaciju čini odvažnom i ženstvenom su sandale. Victoria nije izabrala klasične poslovne cipele, već zavodljive sandalice na remenčiće i sa visokom petom.

Još jedan trend 2023: organdin

Bluze od organdina, kao i one potpuno providne apsolutni su trend ovog proleća. ali zahtevaju umeće stilizovanja. Victoria Beckham uspela je da napravio autfit koji je elegantan, prigodan za svaki, pa i najstrožiji dress kod, a da na izgleda kao da je poharala bakin ormar. Trik je u kombinaciji boja i isticanju modernog kroja pantalona.

Oversajz garderoba

Victoria Beckham je sitna žena, ali uspeva da nosi predimenzioniranu odeću. Trik je tome što je oversajz pantalone uklopila sa savršeno krojenim i pristalim blejzerom u izuzetno upadljivoj boji i sve to razbila belom košuljom. Kombinacija naglašava struk, a tu su i visoke štikle da dodaju dužinu figuri.

Victoria Beckham:Plisirana suknja

Još jedan komad koji stilisti potenciraju ove godine, a koji nije lak za stilizovanje kako se čini.Plisiranu suknju nežno žute, trendovse boje, Victora Beckham je opet uparila sa crnom. Oštrinu izgledu daje neobičan izbor obuće – čizme. Autfit je iznivelisan rolkom koja pomaže da se spoje lagani materijal plisirane suknje i teške kožne čizme.

Retro denim

Džins od glave do pete je preporuka koja je stigla iz kuća poput Givenchy i Valentino. Victoria Beckham je dala celom autfitu retro look, čak je uparila sa bordo kožnom tašnom što je definitivni vajb sedamdesetih. Iako je u džinsu, izgleda elegantno.

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Carlos Alvarez, Neilson Bernard, Mat WinkelMeyer/Staff/GettyImagesEntertainment