1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Ulična moda: Kožne suknje...

Ulična moda: Kožne suknje će pokoriti street style ovog leta!

23. мај 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Mini, midi, A-kroj ili bajkerski stil, kožne suknje su postale must have!

Možda su sva svetla su trenutno na maksi teksas suknji, ali se njena kožna verzija pokazuje kao podjednako popularna i udobna opcija.

Ne morate da se fokusirate samo na maksi dužine, umesto toga tržište vam nudi mnoštvo različitih opcija za beskrajno stilsko eksperimentisanje. Mini, midi, A-linija, bajkerski stil i lista se nastavlja.

Kožne suknje za leto 2023.

Nema mnogo toga što već nije rečeno o kožnim suknjama. One su među osnovnim komadima garderobe, bez napora su šik i vanvremenske. Ulični stil nam pokazuje najsvežije načine da ih nosimo ovog leta.

Svakako se vredi kladiti na klasičnu kombinaciju, crnu kožnu suknju i belu košulju. Iako naizgled dosadan, ovaj stilski „brak“ može biti osnova za veoma zanimljive izglede. Sve zavisi od dodataka koje odaberete da ga uokvirite.

Još jedan način da zaokružite ovu bezvremensku kombinaciju je da odaberete košulju i suknju sa detaljima od čipke.

Usudite se da napravite korak dalje u svom stilu odabirom kožnih suknji sa šarama. Kožna midi suknja sa zmijskim printom, na primer, mogla bi da uplaši većinu vas na prvi pogled. U stvarnosti, međutim, ovo je prilično lako sastaviti. Tajna je u održavanju ravnoteže u ostatku stajlinga, kladeći se na sigurnost crne ili neke druge osnovne boje.

Po uličnom stilu, kožna midi suknja sa rock referencama ide ruku pod ruku sa novim viralnim trendom modnog sveta koji proglašava grudnjake novim vrhovima sezone.

Pojačajte grunge element suknje metalnim rajsferšlusima, prekrivajući svoj nakit. Stavite nekoliko srebrnih ogrlica jednu na drugu, kožnu jaknu i spremni ste za svaki noćni izlazak.

Izvor vesti: www.marieclaire.gr

Izvor slike: David Dee Delgado / Stringer via Getty Entertainment; Mike Coppola / Staff via Getty Entertainment; Daniel Zuchnik / Stringer via Getty Enterainment

Nastavite da čitate

Suknje za proleće 2023.

Kakve suknje ćemo nositi ovog proleća?

Da li je moguće da su uske suknje trajale ovako dugo? Zaista se čini da je novi stil - na sreću onaj koji odgovara svim tipova tela - počeo da preuzima primat u modnom svetu..