1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Tamara Kalinić očarala Pariz...

Tamara Kalinić očarala Pariz i modne sladokusce savršenim izborom odevnih kombinacija

26. јануар 2024.

| Snežana Ilić
Srpska influenserka deli lekcije na Nedelji visoke mode

Jedna od najuspešnijih i najpoznatijih ličnosti sa ovih prostora, dama čijoj se modnoj reči toliko veruje da na Instagramu ima armiju od preko milion i šesto hiljada pratilaca, prava je zvezda Nedelje visoke mode u Parizu.

Tamara Kalinic

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Ovih dana Gradom svetlosti šetaju velike svetske zvezde, kreacije koje izazivaju različite reakcije, što se i očekuje od haute couture kolekcija, a na licu mesta, i u prvim redovima, našla se i Tamara Kalinić.

Tamara Kalinić i impresivan modni stil koji odiše francuskim šikom

Modna blogerka i influenserka nije propustila skoro nijednu reviju, a za svaku je pažljivo birala stajling. Kao i uvek, naravno. A dok ona prati korak s trendovima, devojke iz svih krajeva sveta prate korak s njom.

Tamara Kalinic

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Za šou kuće Giambattista Valli, gde joj je društvo u prvom redu pravila Ana Delo Ruso, odabrala je interesantnu kombinaciju koju su svi primetili, i to ne samo zbog dugih nogu u prvom planu.

Tamara Kalinić

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Turneju je nastavila kratkom svetloroze haljinom u kojoj se pojavila na reviji kuće Elie Saab, a napravila je pometnju i na Valentinu.

Dženifer Lopez u bombastičnom izdanju bacila Pariz pod noge

Mnogi su više pažnje obratili na Tamarin otkriveni stomak nego na Dženifer Lopez, Rijanu, Kajli Džener i ostale superzvezde.

Tamara Kalinic

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Savršen autfit pokazala je i na reviji kuće Fendi. Ovog puta prednost je dala svetloplavim nijansama, kojima je očarala i fotografe i modne sladokusce.

Izvor slike: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images