1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najrelevantnije ogrlice za leto...

Najrelevantnije ogrlice za leto 2023!

02. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Vaša karta za savršen letnji stil u narednim letnjim mesecima.

Za neke je nakit kao druga koža – slojevite ogrlice, lagani prstenovi i minđuše koje se retko skidaju i mogu se nositi sa svime, od poslovnog izgleda do noćnog izlaska.

Za druge, nakit je prilika da se da smela izjava. Ako ste u drugoj grupi, razmislite o ogrlici od gajtana kao ulaznici za savršen letnji stil u narednim mesecima.

Ovaj trend nakita uključuje dve ključne karakteristike: ogrlicu (ili uže) i privezak. To je izgled koji postoji vekovima, ali uprkos svojoj sveprisutnosti, uvek uspeva da privuče pažnju. Njegova estetika je tradicionalna, starinska, ali savremena: u suštini, to je ogrlica vredna vaše investicije.

Ogrlice za leto 2023.

U pitanju je  trend koji je naišao na naklonost poznatih ličnosti: Jennifer Lawrence je primećena kako nosi ogrlicu Elsa Peretti Sevillana iz Tiffany & Co. uparenu sa ansamblom sivih tonova — dok je Emily Ratajkowski uparila sličan model sa gornjim delom u stilu donjeg veša.

Druge istaknute dame – poput Palome Elsesser,  Camille Charrière i Devon-Lee Carlson – takođe su prihvatile trend, noseći svoje priveske od užeta uz gotovo sve, od letnjih pletenih haljina, psihodeličnih bikinija i jednostavnih crnih topova koji sijaju ( bukvalno). Bella Hadid, koja uvek prva isproba trendove, nosila je čak i dve ogrlice u jednom izgledu.

Pogledajte neke od najboljih modela koje smo izdvojili u nastavku.

Izvor vesti: www.marieclaire.gr

Izvor slike: Maddy_Z/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; emrah akyıldız/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate