1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Letnji nakit 2023: Najveći...

Letnji nakit 2023: Najveći trendovi prema vodećim dizajnerima!

20. јун 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Obavezni asesoari narednih meseci imaju jednu svrhu: da proteraju stilsku monotoniju!

Koji je to modni element koji podiže čak i najjednostavniji izgled? Odgovor je nakit, koji ima posebno mesto u našim srcima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Gauci™ (@sarahgauciofficial)

Osim klasičnih stilova kao što su karike ili privezak sa minimalnim zlatnim monogramom, svake sezone naša pažnja se okreće trendovima prikazanim na istaknutim modnim pistama. Za sezonu leto 2023 , dizajneri su se kladili na maksimalizam. Statement predlozi koji privlače pažnju i vidljivi su kilometrima uokvirili su ansamble predstavljene na nedeljama mode.

Letnji nakit 2023.

Nakit sezone impresionira bilo da se kombinuje sa minimalističkim ili glam ansamblima. Zlatne narukvice koje bi i Wonder Woman učinile ljubomornom, preveliki biseri, viseće minđuše koje padaju do ramena i daju dramatičan efekat svakom izgledu, ruže ugrađene u ogrlice, minđuše i metalne šipke koje se pretvaraju u nakit za telo. Obavezni dragulji narednih meseci imaju jednu svrhu: da proteraju stilsku monotoniju.

Biseri su svuda. Obožavali smo njihovu predimenzioniranu baroknu verziju na revijama Rejina Pio, Givenchi i Erdem. To je element koji će dati zabavnu notu svakom letnjem izgledu. Savet plus: Pokušajte da ih nosite sa heklanom haljinom.

Prema kolekcijama Proenza Schouler i Chanel, viseće minđuše su ponovo u modi, ukrašene dragim kamenjem i zvezdama u svakoj prilici. Savet plus: ako ih izaberete, preporučujemo vam da izbegavate da ih kombinujete sa priveskom.

Od romantičnih dodataka Sandy Liang do cvetnih narukvica Thoma Brownea i svetlucavih ogrlica Alessandra Rich, ruže su cvetale na ovogodišnjim pistama.

Ljubitelji minimalizma zaljubiće se u nakit od srebra i žice koji podseća na skulpture i grli različite delove tela.

Coperni, Balmain i londonska dizajnerka u usponu Karoline Vitto prihvatili su trend sa apstraktnim nakitom koji izgleda kao mala dela savremene umetnosti. Savet plus: za vrhunski minimal šik stil, uparite ih sa belom majicom i midi satenskom suknjom.

Komadi metala omotani oko zglobova modela u kolekcijama kuća Tory Burch, Jonathan Simkhai i Michael Kors oduzimaju dah. Ovi dragulji su napravljeni da sijaju pod svetlošću letnjeg sunca. Savet plus: mešavina metala i dalje privlači našu pažnju. Prihvatite trend i udahnite novi život dugo nošenom nakitu.

Izvor vesti: www.marieclaire.gr/

Izvor slike: Slaven Vlasic / Stringer via Getty Entertainment; Matthew Peyton / Stringer via Getty Entertainment

Nastavite da čitate

Kauboj stil

Kauboj stil je novi vrući letnji trend 2023!

Kako se vrućine približavaju, vreme je da počnemo da se pripremamo za leto. Međutim, umesto majica i topova, ove godine moda je okrenuta ka kaubojskim čizmama, kaubojskim šeširima i atmosferi na plaži.