1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Novi trend: Zašto sve...

Novi trend: Zašto sve zvezde nose bikini naopačke?

15. август 2023.

| Hana Dunđerov
Za sve su krive Kardašijanke

Pošto moda nekada čini ono što zdrav razum ne prihvata, vreme je da istražimo poreklo najzagonetnijeg trenda leta: bikini naopačke. Masterstroke.

U nizu stilskih mikro-trendova koji nas ostavljaju skeptičnima, onaj koji se sastoji od naopakon nošenja gornjeg dela bikinija apsolutno prednjači u privlačenju pažnje.

Jednostavan pogled na ženu koja nosi bikini naopačke objašnjava sve – kada deo koji bi trebalo da se nađe na leđima obuhvati naše grudi one izgledaju naglašeno.

Naizgled bezazlen preokret, naravno, ali njegova relevantnost i poreklo su pokrenuli mnoga pitanja, posebno pošto trend nastavlja da dobija nove sledbenike, a pretrage u vezi sa obrnutim bikinijem porasle su za 203% prošlog juna.

Da li su za bikini naopačke krive Kardašijanke?

Prema Internetu i njihovim brojnim manje-više pristrasnim izvorima informacija, rijaliti zvezde su pokrenule ovaj trend, rođen na malom ekranu. U suštini, bikini naopačke je prvi put nosila italijanska manekenka Valentina Fradegrade, ali je trend zaživeo tek kada su ga primenile Kim, Kajli, Kortni…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner)

A, naravno, kada nešto postaje trend, u voz odmah uskaču i devojke trenutka: Dua Lipa, Hailey Bieber, sestre Hadid…

Zašto je bikini naopačke popularan?

„Ali čemu takva pomama?”, može se zapitati kada se ugleda ovakva stilska dekadencija, a obrnuti bikini je zaista nepraktičan. Jer, on ne pruža nikakvu podršku grudima i funkcioniše samo na onim ženama koje prkose zakonima gravitacije.

Drugim rečima, osim ako vaše grudi nisu rezultat kvalitetne estetske hirurgije – nedostatak podrške koji podrazumeva obrnuti bikini dovodi do toga da pomenute grudi ispadnu iz kupaćeg na najmanji pokret. Tako da, otpišite: ronjenje, plivanje, igranje odbojke na pesku…

Što se tiče onih koji bi se tada našli u teškoj dilemi, savetovaće im se da se oslone na svoju ličnu slobodnu volju: uspravno ili naopako, glavno je da se kupaći prilagodi vama.

Izvor vesti: marieclaire.fr