1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Nova Louis Vuitton kolekcija...

Nova Louis Vuitton kolekcija satova: Amblemi i artizam

21. март 2023.

| Hana Dunđerov
Samo za odabrane...

Louis Vuitton proširio je svoj katalog satova novom kolekcijom, baziranom na artističkim amblemima. Napravljeni u Švajcarskoj, ovi časovnici kombinuju stil i kvalitet.

Već godinama, Louis Vuitton stvara raskošne i avangardne satove u okviru svoje Haute Horlogerie serije. Ove sezone, stižu tri nova modela, od kojih svaki istražuje određeni umetnički univerzum.

1/3 The Fiery Heart Automata

Ovo je najartističkiji dizajn koji dolazi iz Louis Vuittona ove sezone. Nosi slatko ime, a njegova šarena silueta je impresivna.

Ima ugravirani emajlirani brojčanik i kaiš smaragdne boje. Ali ono što privlači svu našu pažnju su odetalji: mali crveni cvetove, srce umotano u traku, zlatnu krunu. Ova estetika je na prvi pogled romantična. Ali kada pogledamo bolje, vidimo zlatno trnje oko ruža.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели aBlogtoWatch (@ablogtowatch)

2 / 3 Tambour Moon Flying Tourbillon “Poinçon de Genève

Obično ova linija donosi i satove sa trezvenom estetikom, koja nam omogućava da se fokusiramo na sve sjajne detalje njihovog brojčanika. Ali modeli koje je ove godine predstavio Louis Vuitton nose nove boje. Tačno dve neonske boje. Jedna zelena, a druga limun žuta.

Ovi satovi su napravljeni od bloka safira iz Japana i opremljeni su mehaničkim mehanizmom sa ručnim namotavanjem.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Relógios & Relógios (@relogioserelogiosbr)

3 / 3 Louis Vuitton’s Tambour Opera Automata

Satovi Louis Vuitton su i tehnički dragulji i umetnička dela. Dokaz za to je sat Tambour Opera Automata, čija je estetika omaž umetnosti Sečuanske opere.

Na brojčaniku ovog sata otkrivamo trobojnu masku tipičnu za Sečuansku operu. Zmajevi od ružičastog zlata i ugravirani detalji, koje je kreirao graver Dick Steenman, krase brojčanik ovog sata.

Sat je toliko lep, da ni ne primećujete da se na njemu brojčanik ne vidi. Morate posebno da ga aktivirate da biste videli vreme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@monartcapital је поделио/ла објаву

 

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Dan Kitwood / Staff/GettyImages