1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. IT devojke vratile satove...

IT devojke vratile satove u modu

12. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Evo koji će satovi biti relevantni u narednom periodu.

Mi u Marie Claire, verujemo da su satovi neophodni. Ali može se osećati kao da neki satovi rade previše – prate vaše korake, SMS-ove i otkucaje srca. Šta ako želite sat koji radi manje u odeljenju za logistiku, a više u domenu stila? Smatrajte satove na ovoj listi našim poklonom za vas.

Ručni satovi 2023.

Satovi su decenijama bili ikonski statusni simbol, ali su u poslednje vreme videli oživljavanje pop kulture. Poznate ličnosti poput Belle Hadid i Emily Ratajowski, na primer, nedavno su primećene kako nose satove brendova kao što su Cartier i BREDA, sa čak i najležernijim letnjim odevnim kombinacijama.

Kada nešto dobije toliko pažnje, ljudima postaje teško da ignorišu trend. Uskoro počinjete da vidite satove svuda i shvatate koliko ste pod uticajem vesti/društvenog ciklusa. Jednom kada zakopate dublje, prevaziđete hipe, shvatite koliko satovi mogu biti posebni.

Da, satovi mogu da budu po višoj ceni od mnogih drugih modnih dodataka, ali kupovina sata je mnogo više od jedne skupe kupovine. Oni su često investicija sa finansijskog stanovišta, da, ali iznad svega, to su sentimentalna investicija. Odnos koji se stvara sa satom je intimniji nego sa bilo kojim drugim luksuznim predmetom, poput torbice ili cipela. Sat, kada se nosi redovno, postaje deo vas, nešto što nosite doživotno, a zatim prenosite na buduće generacije.

Ručni satovi 2023. i kako ih stilizovati

Prošli su dani kada ste nosili samo sat i ništa više. Mešanje metala i slaganje vašeg sata sa ostatkom  nakita nije samo u trendu, već je i te kako poželjno. U nastavku vam predstavljamo najpopularnije stilove za nošenje ručnih satova.

Izvor vesti: www.marieclaire.com

Izvor slike: g-stockstudio/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate