1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Nova kolekcija: Gucci satovi...

Nova kolekcija: Gucci satovi inspirisani svemirom

06. април 2023.

| Hana Dunđerov
Natalna karta na personalizovanom satu? Da, to je Gucci

Ove sezone, Gucci Haute Horlogerie razmatra lepotu svemira. Mesec, zvezde i njihovi fascinantni pokreti vodili su italijansku kuću, koja je predstavila svoju ovogodišnju kolekciju ekstremno skupih i fenomenalno dizajniranih satova.

Poslednjih godina se zaista često sluša o svemirskom turizmu, a čini se da nam je Gucci dao direktnu kartu svojim satovima iz snova. Od lansiranja svoje linije Haute Horlogerie 2021. godine, Gucci stvara neverovatne satove.  Svaka njihova kolekcija je rođena iz zanesenosti određenom temom i ove sezone brend nam pokazuje svoje divljenje prema istraživanju svemira. Univerzum i njegove misterije, sateliti, faze meseca danas inspirišu firentinsku modnu etiketu.  G-Timeless Moonlight linija sadrži nekolicinu modela koji odražavaju blistavost sazvežđa, vesele boje i šik dizajn.

Gucci satovi inspirisani svemirom

 

Gucci’s G-Timeless Planetarium Collection

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@gucci је поделио/ла објаву

Za one koji su fascinirani vrtlozima vidljivim u svemiru: kolekcija G-Timeless Planetarium. Uključuje četiri šarena sata dizajnirana oko čuvenog Dancing Hours Flying Tourbillon mehanizma. On je postavljen u centar brojčanika na vrhu zvezde sa dijamantima.

 

Gucci’s G-Timeless Moonlight Collection

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@gucci је поделио/ла објаву

Sa satovima koji su deo G-Timeless Moonlight linije, Gucci priziva astrologiju. Na svaki model je postavljena natalna karta kupca koji dobija personalizovani sat.

 

Gucci’s G-Timeless Dancing Bees Collection

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@gucci је поделио/ла објаву

G-Timeless Dancing Bees je počast životu i prirodi koji animiraju prostor. Tako na dva sata u ovoj posebnoj kolekciji, posmatramo pčelu, Guccijevu čestu inspiraciju.

 

The Gucci 25H Collection by Gucci

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@gucci је поделио/ла објаву

Možda ste već upoznati sa kolekcijom Gucci 25H. Sada je osvežena novim časovnicima bogatim bojama. Ružičasta, laguna plava, braon… Ove nove nijanse crpe svoju inspiraciju iz boja koje se koriste na geološkoj karti Meseca.

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Paula Bronstein/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate