1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najbolje lanene pantalone 2024....

Najbolje lanene pantalone 2024. i kako ih nositi

07. јун 2024.

| Miljana Momirović
Lagane, jednostavne ali otmene.

Pre nekoliko godina sam nasumično kupila lanene pantalone i nakon što sam shvatila koliko su neverovatne, iz godine u godinu imam sve više pari.

Postoji nešto tako posebno u tome kako pantalone od lana lelujaju svakim korakom, zbog čega i jesu savršeni letnji modni komad. Uz to, stilizovanje nije nikakav problem, posebno kada znate šta vam pristaje uz farmerke ili šorts. 

Idealne su za svaku priliku, pa se često odlučim za njih kada znam da posle radnog vremena izlazim na piće sa drugaricama ili imam obaveze u gradu. Jednostavno nema potrebe da dalje razmišljate koje su najbolje letnje pantalone, kada su lanene pantalone skoro uvek odgovor.

Kako stilizovati lanene pantalone?

Stilizovanje pantalona od lana tako lako dolazi tokom leta. Baš kao što biste nosili teksas šorts ili bilo koji drugi par pantalona, zamenite ih zanenim pantalonama. Brzo ćete uvideti da se dobro kombinuju sa svim modnim komadima, dodatno dokazujući činjenicu da su svestrane.

Lanene pantalone i top

Top majice i sandale sa lanenim pantalonama su jednostavan način da vizuelno izdužite noge. Prozračnost pantalona je u kontrastu sa uskom majicom, a ako ih uparite sa potpeticama, ovom laskavom letnjem stajlingu ćete se vraćati iz nedelje u nedelju.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tandya Franchini (@simplytandya)

Pantalone od lana sa košuljom

Jedna od najlakših opcija za stilizovanje lanenih pantalona je jednostavna košulja na dugmad. Možete je nositiotkopčanu ili zakopčanu za tako elegantan stajling. Ako želite da se zabavite odevnom kombinacijom, odlučite se za košulju u istoj nijansi pantalona (na primer, svetloplava).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ALEXA DAGMAR (@alexadagmar)

Džemper i klompe

Kada se temperature spuste dok sunce zalazi, top ili sandale možda nisu najbolja opcija. Uparite svoje platnene pantalone sa laganim džemperom (po mogućnosti u zabavnoj letnjoj boji) i klompama i dobili ste savršenu odeću u kojoj vam neće biti hladno.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ASHLEY CASSIDY (@ashbegash)

Monohromatski izgled

Kada ste u dilemi, idite na monohromatski izgled. Nema brige o tome da li se boje koje nosite slažu, a takođe ćete izgledati kao najsređenija devojka na svečanosti. Kada je u pitanju izbor gornjeg dela, za savršeni letnji stajling predlažemo zabavan trendi top od istog lanenog materijala.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Aïda BADJI (@aidabadji_)

Najbolje platnene pantalone 2024.

Dostupne u mnogim bojama, lanene pantalone su najzastupljenije u kremastim bojama ali su prisutne i zabavne nijanse, poput zelene, plave, crvene… Većina modela ima rastegljiv struk zbog čega i jesu tako udobne i praktične. U nastavku smo izdvojili šest najboljih modela koje vredi uloviti što je pre moguće.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate