1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najbolje farmerice za leto

Najbolje farmerice za leto

15. јул 2023.

| Hana Dunđerov
Čak i leti ne smemo da zaboravimo na dobre farmerice

Pitajte bilo kog modnog urednika, i on će vam reći da su farmerice stvar koja će vam uvek trebati u životu. Čak i u leto, čak i u vreme toplih talasa. Bez obzira na kroj, kvalitetan teksas će vas provesti kroz sva godišnja doba i savršeno upotpuniti skoro svaki predmet vaše postojeće garderobe.

Ako niste sigurni koji stil da odaberete, osnova svake vanvremenske garderobe uključuje tri para farmerki: par širokih nogavica visokog struka, par ravnih nogavica i skinny jeans.

Odatle je lako napraviti bilo kakav autfit koristeći druge predmete u vašoj kapsuli garderobe. Možete da dodate majicu i preveliki blejzer, belu letnju majicu, svetlucavi top i dobićete tri laka svakodnevna izgleda, bez obzira da li želite da ih nosite na robusne sandale, papuče ili štikle na kaišiće.

Kupovina farmerki može biti nezgodna stvar i potrebno je mnogo pokušaja da biste pronašli pravi stil za vas.

Ove godine, teksas trendovia se  poigravaju sa referencama Y2K i 90-ih. Sada je vreme da prigrlite nostalgiju i date izjavu sa svojim izborom teksasa, tako što ćete se odlučiti za ekstremne široke farke, cool kargo ili maksimalistički izgled.

Farmerice za leto: Kako kupiti najbolje?

Prvi korak je da  unapred odredite budžet i vaš željeni stil. Što se tiče stila koji će najbolje odgovarati vašem tipu tela, razmislite o proporcijama. Ako imate obline, visoki struk vam više laska.

Zabrinuti ste za visinu? Bilo da ste visoki ili niski, mnogi brendovi kao što su Levi’s i M&S nude većinu stilova u različitim dužinama. Za posebno niske žene, razmislite o skraćenim farkama koje pokazuju gležan, to izdužuje siluetu.

Najbolje farmerice za leto – Marie Claire predlog

 

Farmerice sa ravnim nogavicama

Farmerice sa širokim nogavicama

Skinny jeans za 2023.

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: Ana Zhuk/iStock/GettyImagesPlus