1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Ne, nikako! Najgore haljine...

Ne, nikako! Najgore haljine Kejt Midlton (foto)

04. децембар 2023.

| Jelena Mladenović
Čak i princeze i vojvotkinje imaju modnih grešaka

Nazivamo je ikonom stila, ali modne greške Kejt Midlton, dizajneri ne praštaju!

Ipak i princeze i vojvotkinje imaju pravo na modne grešake nastale zbog nedovoljno pažnje stilista ili je kraljevska porodica odlučila da eksperimentiše sa njenim izgledom i prekrši kraljevski protokol.

Šta god da je razlog, istorija princeze od Velsa uključuje i odevne kombinacije zbog kojih su ona i ljudi koji je oblače bili kritikovani.

Sa godinama, garderoba Kejt Midlton postaje suzdržanija, elegantnija, a aktuelni trendovi se menjaju, a evo koje su njene haljine bile greška.

Kejt Midlton u Erdem haljini

Princeza od Velsa i Vilijam su 2018. godine otišli ​​na skandinavsku turneju, a tamnoplava somotna haljina sa cvetnim dezenom Erdem, napravljena u orijentalnom stilu, nije pristajala Kejt Midlton.

Kako kritičari kažu, pogrešna nijansa i zastareli kroj su je doslovno izigrali, čak i sam somot je bio problem jer najčešće izgleda izbledelo i nemodno.

Kejt Midlton u haljini Temperley London

Princezinu ljubav prema gipuru teško je propustiti. Sredinom 2010-ih, birala ga je češće od drugih materijala za večernje izlaske.

Jelka Kejt Midlton nešto najlepše što smo videli, princeza oduševila pozirajući u poznatom džemperu

Na primer, 2012. godine, na premijeri filma „Ratni konj“, kraljevska dama se pojavila u elegantnoj haljini do poda sa V-izrezom i kratkim rukavima. I sve bi bilo u redu, ali stilisti i dizajneri su odavno odlučili.

Gipur čini da izgledate vulgarno, tako da bi žena koja voli eleganciju trebalo da ga izbegava u širokom luku.

Kejt Midlton u haljini Jenny Packham

Tokom turneje po Indiji 2016. godine, kraljevska porodica je nosila neke od najlepših haljina koje su definitivno nadmašile bolivudske zvezde.

Ali često pogrešno odabrana odeća u odnosu na tip tela ili pogrešne boji, ne izgledaju tako dobro koliko bi outfit mogao da bude, prenosi marieclaire.ru.

Pomislićete da vidite duplo – Ovo je dvojnica Kejt Midlton

Na primer, ovaj model Jenny Packham u kraljevsko plavoj boji odgovara Kejt Midlton, ali zlatni detalji i ogrtač čine je starijom.

 

Izvor slike: Photo by Chris Jackson/Getty Images