1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Mikrotrendovi koji su i...

Mikrotrendovi koji su i dalje u modi

12. мај 2023.

| Aleksandra Dudvarski
U stvari, neki trendovi (čitaj: moto jakne) su moderniji nego ikad.

Ništa nije tako nepredvidivo kao mikrotrendi. Nikada ne znate koliko dugo će vladati ulicama. To može biti nekoliko meseci ili mogu biti u pitanju godine (još uvek redovno primećujemo isečene- crop predmete). I sledeći mikrotrendovi su takođe dokazali da nisu bili kratkotrajnog zaleta.

Mikrotrendovi koju su i dalje IN

Bajkerski mikrotrendovi


Već možemo da vas čujemo kako razmišljate: da li je kožna jakna ikada izašla iz mode? Tačno je da je kožna jakna je osnovni element u garderobi, ali prošle godine je motociklistička jakna bila u fokusu. I još uvek je često vidimo. Možda čak i više nego prošle godine (tako upečatljiv trend jednostavno zahteva određeno vreme za prilagođavanje).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessi Regina (@by.regiina)

Popularni mikrotrendovi-„Banana“ torbe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 假装在巴黎 (@zing.fashion)


Vrećastije tašne oduvek su bila popularna stvar. A ljubav prema banana torbi  nikada nije izbledela. Od nešto užih do većih, postoji odgovarajuća torba za svaki stil (i svaki budžet).

Pamučni šeširi sa printom su mikrotrendovi 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Predmet koji će odmah dodati malo začina u vašu garderobu je definitivno šešir. Veseli šešir često viđamo u neutralnim bojama, ali u narednim sezonama ćemo ga oživeti veselim printovima, šarama i bojama.

Mikrotrendovi- Plisirane suknje


Plisirana suknja zapravo nikada nije izašla iz mode, ali ovog leta – a mnogi će ih pratiti – viđaćemo ih mnogo češće. Prve ljubiteljke bile su Demi Lovato (Demi Lovato) i Bella Hadid (Bella Hadid).

IN mikrotrendovi- klompe

Volite ih ili mrzite , ali klompe takođe dobijaju na popularnosti. Počelo je pre dve godine kada su velika imena poput Justina Biebera (Džastina Bibera), Post Malonea (Post Malonea), Kendall Jenner (Kendal Džener) i  Ariane Grande (Arijane Grande) primećena u kroks gumenim klopmpama. Kada je Birkenstock takođe lansirao svoju verziju obuće, vrata su bila otvorena za ovaj model obuće.

Na sreću, uvođenje klompi u garderobu sa stilom nije nemoguća misija. Izaberite klompe neutralne boje i pustite da se ta nijansa vrati u vašu odeću tako što ćete, na primer, obući trenč kaput ili top u istoj boji.

 

Izvor vesti: marieclaire.nl

Izvor slike: Catwalking / Contributor via Getty Entertainment; Zacharie Scheurer / Stringer via Getty Entertainment; Frazer Harrison / Staff via Getty Entertainment

Nastavite da čitate