1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Blejzeri su u trendu...

Blejzeri su u trendu ovog proleća: Kako ga nose poznate dame?

20. април 2023.

| Snežana Vranić
Blejzeri su odličan komad garderobe koji nam je potreban u ovim prelaznim periodima i svečanim prilikama.

Blejzeri su u trendu ove sezone, a to nisu zanemarile ni naše poznate dame. Oni su česti deo autfita mnogih poznatih dama jer je ovaj komad garderobe posebno praktičan i elegantan.

Blejzeri su u trendu, a evo kako ih nose naše poznate dame

 

Tijana Bogićević: Kratki blejzeri

Tijana Bogićević ima posebno zanimljiv odabir kada su blejzeri u pitanju. Naime pevačica često bira kratke blejzere i to joj idealno stoji. Tijana je nedavno imala natup u Novom Sadu na kom je nosila pepeljasto sivu kombinaciju, dok je nekoliko dana pre toga prisustvovala na koncertu u sličnoj crnoj kombinaciji sa crnim blejzerom. U svakom slučaju, modne kombinacije pevačice su zaista elegantne i pravi pokazatelj prednosti kraćih blejzera.

 

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je nedavno prisustvovala koncertu Jelene Rozge u Stark Areni i tom prilikom je obukla prljavo krem nijansu blejzera, sakoa i pantalona. Pevačica je izgledala fantastično i prikazala zanimljivu kombinaciju sa blejzerima koju svi možemo da isprobamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

 

Biljana Tipsarević

Biljana Tipsarević već godinama uspešno vodi svoj brend, pa nije ni čudo što upravo na njoj možemo videti zanimljive modne kombinacije koje prate trendove. Biljana na Instagram profilu često postavlja fotografije iz radnog okruženja. Na tim fotografijama, ona često nosi blejzere koji joj stoje savršeno i odaju utisak prave poslovne žene.

Naše poznate dame često nose blejzere jer mogu odavati poslovni utisak, ali i eleganciju i otmenost. Stoga, ne brinite. Kakav god tip blejzera da odaberete, nećete pogrešiti.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate