1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Poznate dame koje su...

Poznate dame koje su izgradile svoj brend

19. април 2023.

| Jovana Jevtić
Predstavljamo neke poznate dame koje su izgradile svoj brend i koje su dale sve od sebe da se taj brend na tržištu i dokaže.

Mnoge domaće poznate dame koje su ranije imale potupno druga zanimanja odlučile su se da preuzmu sudbinu u svoje ruke i započnu svoj biznis. Mnoge od njih su već svojim poznatim imenom imale veliku prednost kada je u pitanju izgradnja brenda, dok su neke morale mnogo više da se trude kako bi njihovi proizvodi došli do šire publike. Ni u jednom ni u drugom slučaju trud nije izostao.

Danas, ovi brendovi su u našoj zemlji, ali i šire, veoma poznati, a mi ćemo se osvrnuti na  neke poznate dame koje su izgradile svoj brend i koje danas uspešno posluju. Odlikuje ih hrabrost, volja i upornost. Predstavljamo vam neke od njih.

Poznate dame koje su izgradile svoj brend

Ana Ivanović

Kada je u pitanju jedna od naših najpoznatijih sportistkinja, ona je uvek važila za jednu od najlepših žena u svetu sporta. Nakon što je zvanično prestala da se bavi sportom, Ana se odlučila na osnivanje sopstvenog kozmetičkog brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

S obzirom na to da je Ana poznata po svom negovanom i blistavom izgledu, nije čudno što se odlučila baš za kozmetički sektor. Ani je oduvek bilo bitno da na svoju kožu nanosi prirodne preparate, a pokretanjem sopstvenog brenda, to je omogućila i mnogim ženama. Zbog velikog uticaja koji ima na žene kako u Srbiji, tako i širom sveta, brend Ane Ivanović ima veliku šansu da se probije u svetu kozmetike. Njen brend ima veoma odgovornu i efikasnu liniju za negu kože punu moćnih, prirodnih sastojaka.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Milan Maricic/ATAImages

Nastavite da čitate