1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ana Ivanović pokazala koliko...

Ana Ivanović pokazala koliko blista u trećoj trudnoći

29. март 2023.

| Miljana Momirović
"Dobro jutro od nas dvoje", napisala je.

Beba broj 3 samo što nije stigla, a Ana Ivanović nas je ovaj put oduševila neverovatnim prizorom iz novog porodičnog doma koji se nalazi u Austriji.

Ana Ivanović pokazala koliko blista u trećoj trudnoći

Ana Ivanović i njen suprug očekuju već treću bebu koja stiže za nekoliko nedelja. Ana se u Instagram postu gde je objavila trudnoću našalila da su Bastian Schweinsteiger i ona sada „nadbrojani“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Svi u porodici Ivanović-Schweinsteiger jedva čekaju društvo, a nekadašnja teniska zvezda i bivši broj 1 svakog dana pratiocima na društvenim mrežama poklanja fotografije koje otkrivaju koliko blista i u već poznoj trudnoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

„Dobro jutro od nas dvoje“, napisala je ona na fotografiji iz kuće koju su ona i Bastian nedavno sagradili nedaleko od gradića Vestendorfa u Tirolu. Ova mirna austrijska pokrajina savršeno je mesto za odmor, ali i za Aninu trudnoću jer su joj neophodni mir i relaksacija.

Ana je, kao i uvek, odabrala jednostavnu odevnu kombinaciju, koja u potpunosti odgovara njenom ležernom stilu. Bela majica, omiljene farmerke, blistave minđuše i, naravno, njen osmeh, zlata vredan.

 

Izvor slike: Hannes Magerstaedt/Stringer/GettyImagesPlus, društvena mreža Instagram

Nastavite da čitate