1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi teksas suknje?...

Kako nositi teksas suknje? 3 odevne kombinacije Francuskinja

26. април 2024.

| Miljana Momirović
Ultimativni vodič za francuski stil.

Sigurno niste propustili da su denim suknje najpopularniji trend 2024. godine. Ako se pitate kako nositi teksas suknje kao Francuskinje, pogledajte ovde.

Parižanke su poznate po svom otmenom stilu koji, uprkos basic modelima, uvek deluje skupo. Tajna je u stilizovanju, slojevitom izgledu i uparivanju određenih boja, što na kraju odaje prefinjeni utisak.

Suknje od teksasa su modni komad koji se može uklopiti u svaki stil i priliku. Čak i u mini dužini, teksas suknje su udobne i kao stvorene za privlačenje pažnje. U nastavku donosimo jednostavne trikove Francuskinja i kako ih one nose.

Kako nositi teksas suknje kao Francuskinja?

Teksas suknje na bele majice

Bez obzira da li je reč o dnevnom ili večernjem stajlingu, Francuskinje teksas suknje najčešće stilizuju uz beli gornji deo. Košulje će automatski učiniti odevnu kombinaciju poslovnom, dok je basic bela majica pogodna za svaku priliku.

Takav izgled upotpunite aksesoarima u jarkim bojama za prepoznatljivi izgled Parižanke.

kako stilizovati teksas suknje

Kako nositi teksas suknje sa drugim bojama?

Činjenica je da mnogi ne nose fluroscentne boje jer ih smatraju prolaznim ili opasnim. Ipak, Francuskinje i te kako znaju da se najbolje stilizuju uz tsuknje od teksasa. Zanimljive su i same po sebi akcentna tačka, pa im vredi pružiti šansu.

Obuća ili aksesoari u fluroscentnim bojama će „razbiti“ odevnu kombinaciju, dok je uparivanje sa gornjim delom u ovim tonima izbor za najhrabrije.

kako francuskinje nose teksas suknje

Teksas suknje na teksas jakne

Čvrsta teksas tkanina uvek izgleda skupo. Upravo iz tog razlog je denim na denim jedan od najpopularnijih trendova sezone. Ako se pitate kako nositi teksas suknje kao Francuskinje, ne tražite dalje od ovoga. Uparite ih sa teksas jaknom ili košuljom od teksasa za monohromatski izgled. Ako preferirate autentični dizajn, pronađite modele sa resama, vezom, perlama ili zlatnim dugmadima, kao u nastavku.

kako nositi teksas suknje

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate