1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Jakna Novaka Đokovića u...

Jakna Novaka Đokovića u Torinu glavna tema, dostupna i u Srbiji, cena 5.000 dinara

13. новембар 2023.

| Jelena Mladenović
Osvaja svet i na terenu i na ulicama svetskih gradova

Jakna Novaka Đokovića bacila u senku sve stajlinge svetskih tenisera.

Naš teniser juče je igrao u Torinu protiv Holgera Runea u prvom kolu Završnog mastersa i pobedio, ali ne tako lako. Lomio je rekete, nervirao se, dao poslednji atom snage na terenu i posle više od tri sata savladao je Danca, samo on zna kako.

Jakna Novaka Đokovića

Getty Images

Osim na terenu, Nole je pokazao da je pravi pobednik i van njega.

Pre tri dana prošetao je crvenim tepihom u italijanskom gradu, gde su bili predstavljeni učesnici turnira, a naš Nole, bićemo pristrasni bio je definitivno najveći dasa i bacio je u senku sve svetske tenisere.

Novak Đoković kralj Pariza, titula sedmi put u njegovim rukama (video)

Teniski as poneo je čuvenu koledžicu, jaknu koja već godinama ne izlazi iz mode, a Nole se odlučio za kraljevsko plavu koja na sebi ima dobrog starog krokodila, za koga je  vezan milionskim ugovorom.

Inače, Novak Đoković i kompanija Lakost produžili su ugovor o sponzorstvu 2021. godine na još četiri godine, pa će tako najbolji teniser sveta nositi „krokodila“ bar do 2025. godine!

Jakna Novaka Đokovića

Getty Images

Đokoviću je ugovor sa Lakostom jedan od najvećih koje je potpisao, pošto je njihova saradnja počela 2017. godine, kada je potpisan ugovor na pet godina, po kojem je Novak godišnje zarađivao 9,4 miliona evra.

Kolika je cena ove jakne to ne možemo ni da zamislim, ali smo istražili na internetu i sličnu koledžicu, samo bez krokodila,  možete naći i kod nas u Zari, a cene se kreću od 5.000, pa na više.

Izvor slike: Photo by Giorgio Perottino/Getty Images for Citta Di Torino