1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Idealna garderoba za posao...

Idealna garderoba za posao od 9 do 5

18. мај 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Saznajte kako da kombinujete odevne komade tako da uvek izgledate dobro na poslu!

Outfit za kancelarijski posao ponekad može biti teško sastaviti. Šta je prikladno? Kako su kolege obučene? Da li želite da se izdvojite ili ne? Ne brinite. Sa sledećih šest osnovnih odevnih komada u vašoj garderobi uvek ćete izgledati dobro obučeno.

Idealna garderoba za posao

Idealna garderoba za posao- Pamučne majice

 

Majice su neophodne za outfite jer su tako raznovrsne. Mogu se nositi kao ležerna svakodnevna odeća, ali i kao deo elegantnijeg izgleda. Pored toga, lako se kombinuju sa drugim odevnim predmetima i dodacima, što ih čini savršenom osnovom za svaku odeću.

Bela majica može da se nosi na posao, sastanak, na ručak, noćni izlazak ili čak u teretanu. Ukratko, to je bezvremenski komad odeće koji ne bi trebalo da nedostaje u garderobi svake žene.

Idealna garderoba za posao- Blejzer

 

Lep blejzer je nezaobilazna stvar u garderobi svake žene koja radi od 9 do 17. To je svestran predmet koji možete nositi sa pantalonama, suknjom ili čak haljinom. Izaberite blejzer koji prati liniju vašeg tela i koji je kvalitetan, kako biste dugo uživali u njemu.

Idealna garderoba za posao- Klasična bela košulja

 

Klasična bela bluza je još jedan neophodan predmet koji bi trebalo da imate u svojoj garderobi. Bezvremenska je i elegantna i možete je nositi sa bilo čim. Kombinujte je sa  pantalonama ravnog kroja za profesionalni izgled ili je nosite sa farmerkama za ležerniji izgled.

Idealna garderoba za posao- Udobne cipele

Ako veliki deo dana provodite u kancelariji, važno je da nosite udobne cipele. Ali to ne znači da morate da žrtvujete svoj stil. Izaberite cipelu sa malom potpeticom za profesionalni izgled. Crne ili bež modele ćete najlakše kombinovati sa svojom odećom.

Idealna garderoba za posao- Bezvremenska

haljina

Haljina je odličan dodatak vašoj garderobi. Izaberite jednostavan dizajn koji pristaje vašoj figuri i u boji koja vam dobro stoji. Zgodno je imati za one dane kada morate nešto brzo da obučete, ali i dalje želite da izgledate profesionalno.

Idealna garderoba za posao- Pantalone

Pantalone su još jedan predmet koji morate imati u vašoj poslovnoj garderobi. Izaberite pantalone koje dobro pristaju vašoj figuri i koje su kvalitetn kako biste mogli da ih nosite duže vreme. Kombinujte ih sa bluzom i blejzerom za profesionalni izgled.

Sa ovih šest predmeta u vašoj garderobi spremni ste za svaki radni dan. Pobrinite se da odaberete kvalitetne predmete koji dobro pristaju, kako biste u njima mogli uživati dugo vremena. Kombinujte ih na različite načine i dodajte svoj lični stil za profesionalni, ali jedinstveni izgled.

Izvor vesti: https://marieclaire-nl

Izvor slike: KseniaBazarova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; spb2015/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; ta-nya/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate