1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Heklana odeća: Nostalgični trend...

Heklana odeća: Nostalgični trend koji se vraća!

07. јун 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Obogatite svoj stilski repertoar sezone najlepšim heklanim komadima.

Da možemo da živimo samo u odeći za plažu ceo dan, svaki dan, verovatno bismo to i radili… Lagane i zabavne midi haljine, opuštene lanene pantalone, odeća koja je laka i prijatna.

Podsećajući na eru originalnih hipika, trikotaža je sada prerasla boho izgled iz 90-ih i ranih 2000-ih i više se ne nalazi samo u „uradi sam“ onlajn prodavnicama, već i u kolekcijama dizajnera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kimi (@kimi_crocheted_bags)

Ipak, dok smo u gradu, pazimo da izbegnemo preterano mini siluete i da završimo naš heklani izgled strukturiranijim dodacima – pokušavamo da oponašamo naš letnji izgled, a ne da ga repliciramo.

Da biste se od urbanog pejzaža prevezli do plaže, obogatite stilski repertoar sezone najlepšim heklanim komadima. U nastavku vam otkrivamo naše favorite!

Heklana odeća za leto 2023.

Heklana odeća- Haljine

Bilo da birate neutralnije boje (bela, bež, pastelne nijanse) ili šarenije modele, heklane haljine su hit sezone!

Heklana odeća i boho stil

Za one dame koje obožavaju hipi boho stil, ovog leta preporučujemo da isprobaju heklanje suknje, jer sigurno neće zažaliti!

Heklana odeća- kompleti

Ono što je dobro kod ovakve vrste odeće jeste što se odlično kombinuje sa drugim materijalima, ali i ako odaberemo komplete, nećemo izgledati uniformisano.

Heklana odeća i topovi

Heklani topovi su i te kako bili popularni 90-ih, a sada se vraćaju u modu u punoj snazi- taman za leto! A varijacija na temu je bezbroj!

Heklana odeća i asesoari

Ukoliko vam je pak previše da nosite prozirne heklane odevne komade, izaberite tašnu, ešarpu ili pak nakit izrađen u ovom stilu i ispratite trend sezone!

Izvor vesti: www.marieclaire.gr

Izvor slike: YuriyS/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate