Bezvremenski modeli obuće idealni za „kapsula odevanje“

26. maja 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Ovo su ključni stilovi, u koje vredi investirati.

Dok pomisao na kapsula garderobu zvuči jednostavno i tako primamljivo, stvarnost nije takva – posebno kada su cipele u pitanju.

Bezvremenski modeli obuće

Način na koji održavate i ažurirate svoju kolekciju cipela biće oblikovan vašim ličnim stilom, svakodnevnim životom i prostorom. Ipak, postoje i one koje bi trebalo da imaju mesto u svakoj garderobi. Ovde zaokružujemo 7 bezvremenskih parova u koje vredi investirati.

Bezvremenski modeli obuće- Sandale sa

kaiševima

Ovakve sandale vole modni poznavaoci, koji cene njen jednostavan, ali elegantan dizajn. Zaista, zahvaljujući svojoj estetici, ovaj stil je jedna od najsvestranijih cipela.

Bezvremenski modeli obuće- Mokasine

Mokasine obećavaju trenutnu eleganciju, bilo da želite da upotpunite strogo odelo ili da dodate stilske tačke na farmerke i džemper.

Bezvremenski modeli obuće- Letnje sandale

Za toplije mesece i sezonu letovanja, par sandala koje idu uz sve je obavezan. U klasičnim nijansama crne, bele, braon ili bež, to je cipela junakinja letnje sezone i savršeno se slaže sa svime, od teksas šortsa do prozračnih haljina za posmatranje zalaska sunca.

Bezvremenski modeli obuće- glomazne gležnjače

Kožne gležnjače sa debelim đonom su idealna svakodnevna cipela. Kombinujući praktičnosti sa upečatljivim dizajnom, oni nude savršenu završnicu svakoj odeći, uzdižući farmerke i oversized komade ili dajući hladan dodir elegantnim midi haljinama.

Bezvremenski modeli obuće- Crne salonke

Crne zašiljene štikle su apsolutni stil koji morate imati. „Mala crna haljina“ kada su cipele u pitanju, ovo je par na koji uvek možete računati da će bez napora podići svoj izgled.

 

Bezvremenski modeli obuće- Klasične patike

Dok se neumoljivi uspon sportske mode nastavlja, patike vladaju kao izbor koji prkosi kodeksu oblačenja. Tražite cool, ali uzbudljiv izgled za kancelariju? Razmislite o paru skrojenih širokih pantalona i par svežih teniskih patika za elegantan izgled. Vredi uložiti u klasičan beli par koji dobro ide i sa farmerkama i sa haljinama.

Bezvremenski modeli obuće- Party cipele

Volimo da ih smatramo ne samo cipelama za posebne prilike, već i improvizovanim komadima za zabavu – jer kada vam pozivnica u poslednjem trenutku stigne u prijemno sanduče, par fantastičnih visokih potpetica je od vitalnog značaja za glamurozan izgled.

Izvor vesti: www.marieclaire.gr/

Izvor slike: visoook/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Iryna Sukhenko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; AbElena/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate