1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Full teksas outfit: Najbolji...

Full teksas outfit: Najbolji lookovi za proleće 2023!

27. март 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Definitivno je u top 2 najmodernije stilske kombinacije, a nije broj 2. Outfit od potpunog teksasa oličenje je hladnog stava i zahvaljujući stilizovanim devojkama koje joj daju nove sklonosti ostaje u skladu sa vremenom.

Ako pitate ljubitelja mode ko je trenutno najzgodniji modni dizajner, verovatno će odgovoriti Glen Martens. Sve kolekcije koje potpisuje belgijski dizajner su jednoglasne i primećujemo da se vrlo često sve što dotakne transformiše… u teksas.

Pogledajte samo najnovije modne revije koje je smislio za I/Project i Diesel, za koje je umetnički direktor: na svakoj od njih jeans je bio sveprisutan i njegove manekenke su nosile teksas od glave do pete.

Ova stilska asocijacija koju je popularizovala američka omladina u 20. veku ne prestaje da zavodi. A zahvaljujući višestrukim aspektima i načinima nošenja, uspevamo da se ne umorimo od njega. Dokaz sa nekim idejama izgleda za one koji žele da usvoje totalni teksas izgled sa privlačnošću.

Full teksas outfit, pobednička kombinacija trenutka

Često smo u proleće sveli look na malu teksas jaknu u kombinaciji sa najosnovnijim slim farmerkama, ali ove sezone ovu asocijaciju guramo ka izlasku u korist svežije verzije. Razmišljamo o trostrukom teksasu, drugim rečima, kompletnom teksasu koji spaja tri komada napravljena od jeansa.

Uzmite teksas korset, denim pantalone i jaknu od istog materijala: dobićete izgled koji je istovremeno seksi u kroju odeće, ali opušten zahvaljujući tkanini koja je sinonim za cool. Par cipela će odlučiti. Glomaznije cipele s debljim đonom će zapečatiti seksi privlačnost ovog izgleda, dok će ravna obuća naglasiti ležernu stranu.

Na strani uličnog stila gde se najzahtevnije modne devojke pojavljuju, trostruki teksas dolazi u različitim oblicima. Neki su zaljubljeni u teksas jaknu/denim haljinu/traper čizme, dok su se drugi kladili na teksas top/denim mini-suknju i teksas perfecto. Ovo je možda najbolji način da nosite totalni izgled teksasa ovog proleća jer nam omogućava da surfujemo oživljavanjem mini suknje.

Bloger Tamu McPherson (Tamu MekFerson) nas motiviše da prihvatimo četiri sloja teksasa: teksas bluzu, teksas jaknu, teksas pantalone i teksas visoke čizme.

Full teksas outfit totalno izgleda drugačije

Moda nam pomaže da se razlikujemo, da istaknemo svoju originalnost. Možda se sve žene u tome ne prepoznaju, ali one koje dele ovaj cilj nužno žele da prisvoje veoma popularnu teksas odeću kao niko drugi.

Za to morate zaobići komade teksasa koje vidite svuda. Počevši od onih dostupnih u srednje plavoj ili indigo nijansi. Umesto toga, izaberite roze teksas jaknu ili izbledeli crni teksas top i suknju.

Takođe izbegavamo bezvremenske krojeve kao što su tanke, ravne teksas pantalone ili čak četvrtasta jakna. Da bismo u potpunosti odigrali na kartu originalnosti, radije ćemo se okrenuti dugoj teksas suknji sa efektom sirene ili čak teksas jakni prirodno uklopljenoj u struku.

Originalnost se takođe nalazi u odeljenju za cipele.

Pratimo primer Jennifer Lopez (Dženifer Lopez) koja nosi čizme do butina od teksasa Manolo Blahnik u videu „I Ain’t your Mama“ i usvajamo teksas cipele da upotpunimo naš totalni izgled.

Izvor vesti: maireclaire.fr

Izvor slike: Jacopo M. Raule / Stringer via Getty Entertainment; Stefan Gosatti / Stringer via Getty Entertainment; Stefan Gosatti / Stringer via Getty Entertainment

Nastavite da čitate