1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Dženifer Lorens pokazala kako...

Dženifer Lorens pokazala kako se nosi tihi luksuz u 2024.

28. април 2024.

| Miljana Momirović
Pogledajte njene najbolje odevne kombinacije.

Otmeniji nego ikada, tihi luksuz dobija obrt uz boje kao stvorene za proleće. Ukradite inspiraciju od Dženifer Lorens za posao, šetnju ili formalnu priliku.

Iz ugla modnih stručnjaka, tihi luksuz predstavlja oličenje nenaglašene elagancije. Reč je o suptilnim detaljima, kvalitetnim krojevima i prefinjenim materijalima koji govore mnogo, a da ne privlače pažnju. Upravo zbog svoje nenametljivosti, takvi modni komadi izgledaju skupoceno.

S druge strane, glumica to i te kako dobro zna ali ovom stilu dodaje autentični pečat uz sportski šmek, autentične krojeve i nove boje.

Kako Dženifer Lorens nosi tihi luksuz?

Asimetrična haljina

Počinjemo ovu luksuznu galeriju sa haljinom asimetričnog kroja. Glumica ih je stilizovala uz pantalone sa širokim nogavicama, a stajling istakla sandalama, clutch torbom i naočarima za sunce u crnoj boji. Dženifer Lorens je tada bila na turneji za film No Hard Feeling, a gotovo odmah se pojavila lavina komentara da nikada nije izgledala tako dobro.

Ležerni stajling Dženifer Lorens

Možda je ovo bio trenutak kada je Dženifer Lorens zapečatila tihi luksuz svojim stajlingom. Glumica se pojavila na ulicama Njujorka u elegantnom, slojevitom i pomalo ležernom stilu. Stilizovala je džemper vezan preko ramena sa trenč mantilom.

Tihi luksuz za posao

Ko kaže da odevne kombinacije za proleće moraju biti u jarkim bojama? Dženifer Lorens je ostala verna svom stilu dok je stajlingu dodala samo dodir boje. Oversized odelo stilizovala je uz neon džemper i patike za tenis. Iako je pokušala da ostane nezapažena, limunžuta Ralph Lauren torba se na prvi pogled istakla.

Šorts sa džemperom

Očigledno je da glumica preferira tihi luksuz ali ovom stilu ipak ponekad dodaje pomalo boje. Takav je bio slučaj i kada je u pitanju ovaj stajling, kada je Dženifer Lorens nosila beli oversized šorts uparen sa senfžutim džemperom.

 

Izvor slike: Pascal Le Segretain/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate