Žena Ričarda Gira: Glumac se pojavio sa 34 godine mlađom suprugom

20. januara 2023.

| Snežana Vranić
Na premijeri filma "Maybe I do" glumac je bio u centru pažnje zbog svoje supruge.

Richard Gere (Ričard Gir) je došao na premijeru novog filma sa svojom 34 godine mlađom suprugom sa kojom se ne pojavljuje često u javnosti. Žena Richarda Gere-a, Alejandra Silva (Alehandra Silva) je španska publicistkinja i politička aktiviskinja.

Žena Richarda Gere-a zasenila lepotom

Na premijeri filma „Maybe I do“, glumac je bio u centru pažnje zbog svoje supruge. Retko kada se ovaj par pojavljuje zajedno. Međutim, sada je 73-godišnji glumac odlučio da se pojavi sa suprugom. Žena Richarda Gere-a, Alejandra Silva  ima 39 godina i izgleda sjajno! Glumčevo sjajno raspoloženje pripisuje se ogromnoj pozitivnoj energiji njegove žene. Ona je došla u elegantnoj, dekoltiranoj haljini boje trule višnje. Celu kombinaciju je upotpunila nenamtljivim nakitom i crnom torbom.

 

 

Žena Richarda Gere-a, Alejandra Silva, je u braku sa glumcem od 2018. godine i zajedno podižu dva sina. Pre nego što su se venčali, održavali su vezu na daljinu dok se Alejandra nije preselila u New York. Poznanici oduvek govore da izgledaju srećno i da se njihova ljubav vidi izdaleka.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

 

Doneli romantičnu atmosferu na premijeru

 

Njihova zaljubljenost dodala je romantičan ton celoj premijeri. Romantična komedija „Maybe I do“ je najnoviji film  glumca. U filmu se mladi par Mišel (Emma Roberts) i Alen (Luke Bracey) spremaju za venčanje, te je došao trenutak da se roditelji upoznaju. Komplikacije kreću kada ispadne da se roditelji već dobro poznaju. Richard Gere glumi jednog od očeva, a sa njim glume Diane Keaton (Dajana Kiton) i Susan Sarandon (Suzan Sarandon). Premijera je održana 17. januara u New Yorku i uskoro će se naći u bioskopima (nadamo se i kod nas).

 

Ovaj par je glavni dokaz da velika razlika u godinama ne predstavlja uvek problem za srećan brak. Retko se pojavljuju zajedno jer vole da čuvaju privatnost. Međutim, premijera ovog filma je bila prava prilika da žena Richarda Gere-a zablista i da još jednom pokažu svoju zaljubljenost svetu.

Izvor vesti: www.marieclaire.hu

Izvor slike: Jamie McCarthy/GettyImagesEntertainment