1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Otkrivena je tajna vitke...

Otkrivena je tajna vitke figure Kate Middleton

27. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Šta sve Princeza Katalin radi da bi ostala u dobroj formi?

Svaki put kada se pojavi u javnosti, Kate Middleton, odnosno – Princeza Catherine nas uvek oduševi svojom vitkom figurom koju je uspela da zadrži i posle troje dece. Sada je konačno otkriveno kako to radi.

Nakon svakog događa u kraljevskoj porodici čuju se pohvale kako je vitka figura Kate Middleton i kao izgleda mladoliko. Ispostavilo se da princeza radi prilično naporno kako bi svoju figuru održala u takvoj formi.  Do sada se znalo da majka troje dece održava formu redovnim vežbanjem i strogo kontrolisanom ishranom, ali sada više nije tajna šta tačno radi da bi ostala vitka.

Vitka figura Kate Middleton – u čemu je tajna?

Kako prenosi Daily Mail , princeza Catherine svakodnevno vežba uz pomoć ličnog trenera: radi i kardio, ali i vežbe snage sa tegovima. Čak ni nakon porođaja nije se odricala svoje rutine vežbanja – 2016. dok je njena ćerkica bila mala, trčala je sa kolicima.  Poznato je i da joj je jedna od omiljenih vežbi plank koju uvek uključuje u svoje jednočasovne treninge.

Pored intenzivnog vežbanja, vojvotkinja redovno izdvaja vreme za jogu, koju posebno voli jer joj ne samo da jača trbušne mišiće, već i osvežava um. Kate Middleton takođe veoma voli biciklizam, zbog čega često ide na časove spinninga.

Vitka figura Kate Middleton zavisi i od ishrane

Pored mnogo vežbanja, možda i nije toliko iznenađujuće što princeza Catherine sledi strogu ishranu bogatu proteinima. Ako konkretno želite da smršate (na primer nakon trudnoće), trebalo bi da uradite Dukan dijetu, čija je suština da morate skoro u potpunosti da se odreknete ugljenih hidrata, ne možete koristiti masti za kuvanje, a uglavnom možete da jedete nemasno meso, povrće i zdrave masti. Inače, u svojoj u osnovi zdravoj, izbalansiranoj ishrani, uvek vodi računa da unese dovoljno voća i povrća, a izbegava mlečne proizvode.

Izvor vesti: marieclaire.com.au

Izvor slike: WPA Pool/Pool, Jef Spicer/Stringer/GettyImages