1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Tom Cruise nije u...

Tom Cruise nije u kontaktu sa ćerkom Suri čitavu deceniju

22. март 2023.

| Jovana Jevtić
Od kada se razveo od Katie Holmes 2013. godine, Tom Cruise nije u kontaktu sa svojom ćerkom Suri koja sada ima 16 godina.

Prema pisanju američkih medija, Tom Cruise nije želeo da učestvuje u vaspitanju i odrastanju svoje ćerke Suri, niti sada ispoljava želju da bude prisutan u njenom životu. Devojčica sada ima 16 godina, a između nje i njenog oca nije postojao nikakav kontakt još od Tomovog razvoda od Katie Holmes. Razvod se desio 2013. godine, kada je devojčica imala svega šest godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tom89cocktail (@tom89cocktail)

Tom Cruise sa svojom ćerkom koja je sada već tinejdžerka nije u kontaktu skoro deceniju, a prema pisanju medija, on nema nameru da to promeni. Devojčica se priprema za kurseve na univerzitetima i koledžima koji je interesuju i to sve uz pomoć svoje majke, glumice Katie Holmes. Osim za obrazovanje, Suri je vrlo zainteresovana za modu i planira da studije nastavi upravo u tom pravcu, mada još uvek nije odabrala školu. Katie se nada da Suri neće otići predaleko, već da će školovanje nastaviti u Njujorku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nikkioh_presents

Dok je Katie sa svojom ćerkom prolazila kroz sve faze njenog odrastanja i vrlo je ponosna na nju u svim sferama, sa druge strane Tom Cruise se apsolutno nije uključivao u ovaj deo posla. Isto tako, ni sada se ne uključuje u odabir nastavka njenog školovanja.

Alimentacija na koju je Tom Cruise pristao u toku razvoda iznosi 400000 dolara mesečno i ovu sumu devojčica će dobijati sve do svoje osamnaeste godine.  Osim izdržavanja deteta dok je maloletna, Tom Cruise se obavezao i na plaćanje univerzitetskih troškova, kao i svih drugih troškova u vezi sa njenim školovnjem.

Izvor slike: Ken Ishii / Stringer/ Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate