1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. SJP otkriva: Zašto Carrie...

SJP otkriva: Zašto Carrie Bradshaw nikada radi manikir?

23. јун 2023.

| Hana Dunđerov
Da li ste primetili da nokti glavne njujorške trendseterke nikada, ali baš nikada nisu sređeni?

Jedno od pitanja koje se nadvija nad seriju Sex and The City jeste: zašto fanatik za lepotu i modu, trendi devojka poput Carrie Bradshaw nikada ne radi manikir? Zahvaljujući Sarah Jessica Parker, sada imamo odgovor.

Prema Sarah, zapravo postoji više motiva iza averzije koju Carrie Bradshow ima prema manikiru.

„Ona je pisac, prvobitno je čak kucala na pisaćoj mašini. Za nju bi manikir samo bio prepreka da brzo i efikasno uradi svoj posao i da zabeleži svoje misli“ . rekla je SJP za Glamour.

Zašto Carrie Bradshow ne nosi manikir?

A da je zaista tako, potvrdio je i glavni tvorac serije, Michael Patrick King koji tvrdi da je upravo na ovakvhe detalje koji seriji daju verodostojnost upućivala ni manje ni više nego Sarah Jessica Parker.

Sve što Carrie nosi, a što vidite na kameri, dobro su osmislili kostimografi i Sara Jessica lično“, rekao je o. „Ona se zaista trudi da igra za obe strane, visoku i nisku, stvarnu i fantaziju. Tako da ona nikada ne nosi lak za nokte.“

Naravno, Parker, koji je i izvršni producent serije, objasnio je da je i doza praktičnosti igrala ulogu u ovom jednom detalju u kome se čuvena trendseterka Carrie uopšte ne vodi za trendovima.

„Mi ne smimamo scene po redu po kojem ih gledaoci vide“, rekao je Parker. „Bilo bi prilično problematično da svaki put menjate nokte spram protoka vremena u seriji. To smeta brzini i ekonomičnosti.”

Izvor slike: DimitriosKambouris/Staff/GettyImagesEntertainment