Sarah Jessica Parker o starenju: Ne mogu da budem ono što drugi očekuju od mene!

09. фебруар 2023.

| Hana Dunđerov
Zvezda Sex and The City iskreno o starenju

Zvezda kutne serije Sex and The City iskreno je govorila o starenju — neosporno je da fizički oseća znake starenja, ali mentalno je 100 odsto bolja.

Posle decenija u centru pažnje, Sarah Jessica Parker (Sara Džesika Parker) nastavlja da inspiriše žene – glumica je za Vogue Paris govorila o svojim razmišljanjima o lepoti, samopouzdanju i starenju, i nije iznenađujuće, imala je mnogo toga da kaže.

„Ne razmišljam baš o svojim godinama, mislim da to nije nešto o čemu treba da brinem. Ne znam da li je to poricanje ili jednostavno ne želim da se suočim sa stvarnošću! Ne vidim smisao zaustavljanja vremena. Naravno, brinem o svom izgledu i želim da izgledam sofisticirano. Ali nemam mnogo veze s tim kako drugi vide moj izgled. Oblačim se tako kako se oblačim da bih se osećala dobro  i nadam se da će ljudima biti zanimljivo.” – rekla je Parkerova.

Glumica je izrazila razočaranje što stalno stižu nove kritike na račun njenih bora i sede kose i to od žena. Naročito je boli što nije tako sa njenim  muškim kolegama, koji često dobijaju i pohvale za svoj izgled. „Jednostavno ne mogu da budem osoba koju drugi očekuju od mene“, kategorična je.

Sara Jessica Parker je takođe iskreno govorila o stvarnoj, bolnoj strani starenja. „Ne mogu da kažem da se osećam bolje u svom telu. Ranije, posle dva sata snimanja, ne bih osetila ni kolena ni noge. Sada, trpim bolove. Ali u glavi, mentalno se osećam 100 odsto bolje. Vremenom skupimo ovoliko iskustva , znanje i informacije, pravimo greške i učimo. Što više učimo, to bolje znamo kako da odgovorimo i da se nosimo sa izazovima, problemima ili razočarenjima – kaže Sarah Jessica Paker.

Možemo samo biti zahvalne ženama koje govore o starenju iskreno kao SJP poslušajmo njen savet i ne plašimo se starenja!

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Dia Dipasupil/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate