Šta donosi druga sezona serije And Just Like That: Carrie i Aiden ponovo zajedno?

24. јануар 2023.

| Hana Dunđerov
Da li se sprema povratak jednog od najpopularnijih televizijskih parova?

Fotografija sa seta druge sezone serije And Just Like That postala je viralna u trenutku – na njoj su Carrie (Keri Bredšo) i Aiden (Ejdan Šo) – zajedno?!

Baš kao što nas je prva epizoda nastavka kultne Sex and the City ostavila bez daha, jer – pa… ko bi očekivao da će Zverka umreti već u prvoj epizodi?! Veoma je izgledno da će nas na sličan način iznenađivati i druga sezona And Just Like That.

Prve fotke sa seta donose sledeću sliku: šal u boji fuzije, antilop čizme i ruka u ruci sa čovekom obučenim u Barbour, dok se Menhetn nazire iza njih. Tako nas dočekuje lik Sarah Jessice Parker.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели And Just Like That… (@justlikethatmax)

 

Carrie i Aidan – istorija

Setimo se: Sarah Jessica Parker, koja je trenutno zarobljena  u ulozi još uvek neutešne Zverkine udovice, svojevremeno je bila mlada njujorška influenserka/novinarka Carrie, ostavljena od Zverke nebrojeno puta, slomljenog srca i potom je našla divnog momka – Aidana. Voleli su se, raskinuli, on se oženio i dobio dete, ona se udala za Zverku, a onda… u filmu broj dva, ponovo je srela Aidana pod arapskim noćnim nebom i to je, naravno, kulminiralo poljupcem. Iako je Carrie tada otrčala i priznala sve mužu poznatijem kao Zverka/Mr Big, svi oni zaljubljenici u mogućnost veze između Carrie i Aidana sada su na vrhuncu nadanja. Jer – Zverke više nema u jednačini i prepreka za idealan par C-A više nema. Zar ne?

Praktičan, zavodljiv, romantičan, konkretan i sa svim elementima estetike 90-ih (bar u vreme originalne serije), Aiden je bio idealan ulov, ali ipak je ostao sporedna uloga. U Just Like That 2, tvrdi američki People, uloga Johna Corbetta trebalo bi da preraste u značajnu. Da li je fotka sa seta, na kojoj se vide Carie i Aidan nasmejani i ruku pod ruku otkriva temu druge sezone serije? Saznaćemo ovoga leta kada HBO treba da počne sa emitovanjem.

Izvor vesti: marieclaire.it

Izvor slike: Hulton Archive/GettyImages

Nastavite da čitate

Dodela Zlatnog globusa 2023:

Dodela Zlatnog globusa 2023: Ko su pobednici?

Nakon što su prethodne godine dodelu Zlatnih globusa pratili skandali koji su zamalo doveli do kraja dodele kakvu znamo, ove godine ponovo je organizovana gala sa zvezdama i voditeljima i proglašeni su novi dobitnici Zlatnih globusa.