Shawn Mendes i Camila Cabello ponovo uhvaćeni na dejtu

30. maja 2023.

| Miljana Momirović
A pre mesec dana su viđeni kako se ljube.

U poslednje vreme, Shawn Mendes i Camila Cabello daju snažne signale zbog kojih mnogi misle da su ponovo u romantičnoj vezi. Otkrivamo detalje.

Shawn Mendes i Camila Cabello uhvaćeni na dejtu

Njih dvoje su prvo primećeni u Njujorku prošlog četvrtka, kada su fotografisani kako zajedno izlaze iz teretane.

Nakon toga, bivši zaljubljeni par je viđen na turneji Eras njihove koleginice i zajedničke prijateljice Taylor Swift. Tamo je jedan očevidac tvrdio da su se pevači ponašali „umiljato“ i da su „izgledali veoma prisno“.

Izvor je rekao za Page Six: „U jednom trenutku tokom nastupa Shawn je sedeo na stolici, a Camila je bila ispred njega, naslonjena na njega.

Zatim je dodao: „Onda ju je zagrlio i primećen je kako je ljubi u rame.“

Kada su stigli, „Ljudi u publici su skrenuli pogled sa bine i vratili pogled na par i čak su počeli da navijaju za njih kada su ih primetili u gomili“, rekao je izvor.

Pojavile su se i neke slike na kojima njih dvoje izgledaju blisko te večeri.

Shawn Mendes poljubio Camilu na Coachella festivalu

Pre nešto više od mesec dana, pevači su viđeni i snimljeni kako se ljube na muzičkom festivalu Coachella. Izvor je u to vreme za Us Weekly izjavio: „Camila je priljubila lice uz njegova ramena i izgledali su kao par. Takođe su se ljubili i družili tokom poslednje pesme Burna Boy-a.“

Iako je ovo moglo da bude neko ekskluzivno druženje sa Coachella-om, najnovijI susret u Njujorku mogao bi značiti da su oni zapravo ponovo zajedno.

Raskid

Njih dvoje su izlazili dve godine između 2019. i 2021. i slomili su srca obožavaocima kada su objavili da se rastaju u zajedničkoj izjavi na Instagramu.

Oni su tada napisali: „Hej društvo, odlučili smo da prekinemo našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom je jača nego ikad. Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo da budemo najbolji prijatelji. Takođe cenimo vašu podršku od početka i ubuduće“.

Izvor slike: Mike Windle /Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate