Rihanna kroz novu kolekciju promoviše važnost bezbednog seksa

02. juna 2023.

| Snežana Vranić
Fanovi ovu objavu smatraju poprilično duhovitom i ironičnom, ali podržavaju poruku.

Rihanna je na svom Instagram profilu podelila fotografiju u neobičnom autfitu, ali koji je sasvim u njenom stilu.

Rihanna promoviše važnost bezbednog seksa kroz svoju kolekciju

Pevačica je pozirala u crnoj majci iz nove kolekcije sopstvenog brenda Savage X Fenty. U pitanju je crna majica-haljina koji nosi beli natpis: „Use a condom“, to jest „Koristi kondom“. Rihanna je za fotografisanje raspustila ravnu kosu sa šiškama, stavila sunčane naočare sa debelim belim okvirom i obula visoke i široke bele čizme na štiklu. Na nekoj od fotografija se vidi i crni mini šorc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna je pozirala trudna što su fanovi smatrali

duhovitim

Iako je poruka ovog komada odeće veoma ozbiljna, fanovi su ovaj gest na Instagramu smatrali veoma duhovitim i ironičnim s obzirom da pevačica pozira sa trudničkim stomakom. Fanovi su u komentarima  podržali ovakav stav, a neki od njih su ostavili i duhovite dosetke. Glumica je je i na Instagram profilu njenog brenda takođe podelila ove fotografije uz opis:

„Slobodno se poslužite besplatnim savetom. Naše grafičke majice neće dugo biti dostupne, pobrinite se da odmah kupite svoj komad na sajtu i u prodavnicama.“

Pevačica konstantno oduševljava fanove svojim autifitima i stajlinzima tokom trudnoće kao što je to činila i tokom prethodne trudnoće. Nedavno je pozirala sa trudničkim stomakom odevena jedino u gaćice, a neretko deli i fotografije svog sina koja raznežuje fanove. U svakom slučaju, neobični modni stil pevačice uvek imaju odjeka, a sigurno će tako biti i sa ovom važnom porukom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Izvor slike: Mike Coppola / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate