Preminula supruga slavnog glumca, kad je saznao dijagnozu ostavio je posle 20 godina braka

08. децембар 2023.

| Tamara Roksandić
U 51. godini života...

Kejša Neš Vitaker, bivša supruga Foresta Vitakera, holivudskog glumca preminula je nedavno usled problema sa anoreksijom, prenose svetski mediji.

Tužne vesti potvrdila je mlađa ćerka Tru na svom „Instagram“ nalogu u četvrtak. Prerano preminuloj mami devojka je uputila niz emotivnih reči istakavši da je ona za nju najlepša žena na svetu.

Kejša Vitaker preminula

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images

– Zbogom mama. Volim te zauvek i još više. Najlepša žena na svetu… hvala ti što si me naučila svakoj stvari koju znam. Videću te u svojim snovima i osetiću te u svom srcu.

O uzroku smrti i dalje se spekuliše, a kako navodi izvor za „DailyMail“  Kejša Vitaker preminula je ranije ove nedelje nakon što je poslednjih nekoliko meseci često bila u bolnici i van nje, zbog problema sa crevima, usled višegodišnje borbe sa anoreksijom.

Preminula je Sinéad OConnor – Ugasila se još jedna zvezda

Proslavljeni glumac je ostao uz nju u tim teškim vremenima, ali je godinu dana nakon uspostavljene dijagnoze podneo zahtev za razvod nakon više od dve decenije braka.

Bivši supružnici venčali su se 1996. i imaju dve ćerke, Sonet (27) i Tru (25).

Kejša Vitaker preminula

Photo by John Sciulli/Getty Images for NAACP Image Awards

Bivša supruga Foresta Vitakera sa glumcem je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

A kako i ne bi kada je Vitaker govoreći o njoj istakao da je njegova supruga „ljubazna, duhovita, bistra i raspoložena, kao i dobra majka njihovoj deci“ nije bilo razloga da ne ostanu u prijateljskim odnosima.

Izvor slike: (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Nastavite da čitate