Na meti zluradih komentara: Adriana Lima uradila estetsku korekciju koju dame obožavaju (foto)

16. novembra 2023.

| Tamara Roksandić
Šta joj se desilo?

Izgled Adrijane Lime od kako je na svet donela treće dete, sina pre nešto više od godinu dana ne prestaje da se komentariše.

Nekadašnja manekenka maksimalno se opustila i uživala u trudnoći, pa je dobila višak kilograma koje do danas nije uspela da skine.

Izgled Adrijane Lime

Frazer Harrison/Getty Images

Nedavna premijera filma „Igre gladi“ okupila je brojna poznata lica među kojima je bila bivša srpska snajka. Manekenka je privukla veliku pažnju svojim neobičnim izgledom, a mnogi je nisu ni prepoznali.

Čini se da je otečeno lice posledica estetskih korekcija, a Adrijana već određeno vreme ne liči na sebe.

Prekršila važno pravilo – Bjuti trik Adrijane Lime se neće svideti dermatolozima

– Ne bih imao pojma da je to ista osoba da nisam pročitao – napisao je jedan korisnik platforme X, dok su drugi nagađali da možda još uvek tako natečena zbog kozmetičkog zahvata, poput fejsliftinga ili filera.

Izgled Adrijane Lime već neko vreme je glavna tema na društvenim režama. A zbog čega se i onda odlučila oglasiti i prokomentarisati tvrdnje da je bila na plastičnim operacijama.

Izgled Adrijane Lime

Frazer Harrison/Getty Images

– Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerke, jedne predtinejdžerke, jednog aktivnog dečaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa… Hvala na brizi – napisala je uz selfi bez šminke iz njene kuhinje.

Međutim, na njenom licu evidnentne su promene koje nemaju veze sa umorom, a jasno se može videti da je radila mačije oči. takođe, uprkos tome što je smršala, njeno lice zadržalo je punoću, te izgleda kao da je otečeno.

Izvor slike: Arnold Jerocki/Getty Images for Miu Miu

Nastavite da čitate