1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Goca Tržan sa emocijom...

Goca Tržan sa emocijom čestitala ćerki 16. rođendan

25. мај 2023.

| Miljana Momirović
Njih dve zaista imaju posebnu vezu.

Pevačica, voditeljka, a pre svega, mama jedne tinejdžerke, Gordana Goca Tržan poslala je važnu poruku u vezi sa roditeljstvom bez dlake na jeziku.

Goca Tržan sa emocijom čestitala ćerki 16. rođendan

Lena Marinković, ćerka Goce Tržan, proslavila je svoj slatki 16. rođendan kroz njene fotografije iz detinjstva i vrlo emotivnu poruku. Otkrila je da je svesna toga da je njenom detetu potrebno više vremena sa njom ali da je ponosna što ume samostalno da se nosi sa svim izazovima pred sobom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Goca je ispod fotografija napisala:

– I tako… prođe 16 godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se odmetnulo i pomalo zakračilo u ovaj naš odrasli svet. Pubertet malo popušta (Bože hvala ti, mislila sam da nikad neće proći i da ću sigurno poludeti ako potraje još malo)…

Toliko sam ti toga rekla jedina moja cerko, ljubavi ti nije falilo, zagrljaja ti nije falilo, drzanja zivotnih lekcija ti je preko glave.

A ono čega uvek nekako fali je zajedničko vreme, da ti češće kazem da te razumem, da sam ponosna na to kako se boriš sa svim izazovima, da osećam tvoje strahove i tuge.

I mogu samo da ti kazem bice sve u redu. Život je lep, raduj se. Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo, ohrabrimo, obrišemo ti suze i vratimo te u ovaj grozni odrasli svet. Uvek upamti da si zauvek moja, iako si svoja. Srećan ti rodjendan Leno. Volimo te.

Goca Tržan o roditeljstvu

Pre nekokoliko dana gostovala je u podkastu Mamazjanija gde se ozbiljno pozabavila roditeljstvom i gde smatra da greše. Izjavila je:

– Slušanje dece je izuzetno važno jer kada ga slušaš, onda ga i osećaš.

Osvrnula se na to i da je ključno ne udovoljavati deci i da je neophodno postaviti granice. Ipak, ne slaže se u svim aspektima vaspitavanja dece koje propisuje država i društvo. Čvrsto se zalaže za balans bliskosti i čvrstog vaspitanja ali ne i podilaženje. Rekla je.

– Nauči da živiš… Ne treba da strepite nad njim jer ta strepnja stvara jednu atmosferu stalnog nepoverenja i straha.

I zaista, čini se da je Goca Tržan svoju ćerku zaista izvela na pravi put jer je u brojnim emisijama pokazala koliko imaju blizak odnos i kako je Lena lepo vaspitana devojčica. Za svaku pohvalu!

 

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate